Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naomi Murdoch (Barbara Stanwyck), která odešla od manžela Henryho (Richard Carlson) a dětí z městečka Riverdale ve Wisconsinu a stala se divadelní herečkou, vystupuje v malých rolích v putovní divadelní show. Jednoho dne dostane dopis od své dcery Lily (Lori Nelson), v němž ji zve domů, aby se zúčastnila Lilyina hereckého debutu v maturitním představení. Kolegyně herečku Naomi přesvědčí, že by se měla vrátit k rodině a předstírat, že je úspěšnou mezinárodní divadelní herečkou, jak jim psala. (HTB)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

classic 

všetky recenzie používateľa

„Všetko, čo chcem” , je hádam vrátiť sa späť k svojej rodine, od ktorej som pred rokmi náhle utiekla (presnejšie by som to nazval, že si skrátka zdrhla, vzala nohy na plecia, a hor sa do sveta...), že som sa veľkou divadelnou divou, ja, Naomi Murdoch, chcela stať, ale namiesto toho, si vo vaudevilleoch svoju dušu zapredala, až mužovi Henrymu, deťom Joyce, Lily a Tedovi, len oči pre plač ostali, kedy postupne nenávisť sa ešte pridala alebo snáď i pohŕdanie miestnych z Riverdale... ? Jedno je taktiež isté, že Holanďan Heineman na ňu isto ešte nezabudol, veď predsa „dvakrát po sebe výstrel, potom o okamih hneď ďalší jeden” , keď ona zakaždým poslušne, ako psík pribehla. Jedna z dcér jej i napriek tomu « inkognito » dopis poslala, čím ju de-facto nevedomky domov prizvala, a tak nevedno dopredu povedať, ako sa všetci navôkol ksichtiť budú... ? Sara Harper tiež asi nadšená bohvieako nebude, že skôr Lena Maria Svenson si na svoje príde ? Samé otázniky, nejednoznačné odpovede. / Spoilerovať sa v prípade Barbary Stanwyck ani nepatrí, a čo by na to vôbec melodramatický expert Douglas Sirk povedal... ? Nepýtajte sa a pozerajte, sami uvidíte, či nakoniec zdupká alebo ostane ? Je to ozaj krátke alebo sa tam toho i pomerne veľa zomelie. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Vyborny nametr na film : matka troch deti sa vracia s5 k manzelovi. Kulisy vyborne, dialogy su perfektne -uz dlho som nepocul tak kvalitne rozhovory. Barbara Stanwyck /Pojistka Smrti, Sorry Wrong Number/ bola genialna. Zvysok hercov som uz potom nepoznal. Kazdopadne u mna jeden z najlepsich filmov Daglesa Sirka : 77 % ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Skvela Barbara Stanwyck v CB melodramatu. (Na druhou stranu jsem jeste nevidel film, kde by Barbara Stanwyck nebyla skvela...ze by prave proto byla STAR? ) - - - Herecka z velkeho mesta prijizdi navstivit sve dospivajici dcery a manzela na male mesto na venkove odkud pred lety utekla... P.S.: Upozornuji tez na opravdu krasnou Lori Nelson. ()

Scevola 

všetky recenzie používateľa

Skvela, az takmer "idylicka" atmosfera maleho mesta v USA (Velmi podobna Hitchovmu Shadow of doubt). Barbara Stanwyck, v tejto skvele zahranej melodrame, jasne vynika nad vsetkymi. A nakoniec to vsetko skonci ako naznacuje nazov filmu (All I desire), ked kazdy dostane to co si zasluzi. 8/10 ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • Sally Fraser v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama