Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mutanti sú ľudia s nadprirodzenými schopnosťami, ktorých odlišnosť sa prejavuje až v puberte a spôsobuje ju evolučný skok ľudského druhu. Cynický dospelý Magneto, ktorý ovláda kovové veci pomocou magnetického poľa očakáva vojnu medzi príslušníkmi svojho druhu a obyčajnými ľuďmi. Jeho bývalý priateľ Charles Xavier (Patrick Stewart) presadzuje zase mierové spolužitie. Magneto (Ian McKellen) chce pomocou špeciálneho žiarenia zmeniť na mutantov mocných tohto sveta, ktorí sa zídu na zasadnutí OSN. On i Xavier majú suitu bojujúcich mutantov, ktorí medzi sebou bojujú. Cieľom Xaviera a jeho pomocníkov (X-Men) je zabrániť katastrofe a zachrániť mladú mutantku Rouge (Anna Paquinová), ktorá má proti svojej vôli poslúžiť Magnetovým cieľom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
02:27

Súvisiace novinky

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (viac)

Režisér Bryan Singer se chystá vrátit úder

Režisér Bryan Singer se chystá vrátit úder

07.06.2023

Režisér Bryan Singer byl dlouhý čas jedním z nejnadějnějších mladých tvůrců v Hollywoodu a jeho kariéra se zdála být neotřesitelná. Rodák z New Yorku se proslavil už začátkem devadesátých let svým… (viac)

Třetí Deadpool zůstane sprostý

Třetí Deadpool zůstane sprostý

05.06.2022

Scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (Deadpool, 6 Underground, Zombieland) se čerstvě vyjádřili na téma třetího Deadpoola, který poprvé vznikne pod hlavičkou studia Disney, a dvojice nyní chtěla… (viac)

Reklama

Reklama