Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa v starej rodinnej firme ukáže, že z nej niekto vo veľkom odlieva peniaze, nastáva konfrontácia s novou realitou, na ktorú nebol nikto pripravení. Ivo Róna (Miroslav Donutil), dlhoročný šéf prosperujúcej firmy Aron, sa snaží zorientovať v nečakanej situácii, ktorú mu jeho deti ani okolie veľmi neuľahčujú, ale za ktorú si môže viac menej aj sám. Nový film režiséra Olma Omerzu prepletá komplikované rodinné vzťahy so svetom moderných komunikačných technológií, ktoré dokážu využiť naše slabé miesta. Vo vojne, ktorá sa vo filme pomaly rozpúta, nie je vôbec jasné, kto stojí proti komu, a kto z nej vyjde nakoniec ako víťaz. (CinemArt SK)

(viac)

Diskusia

jardariha

jardariha (hodnotenie, recenzie)

Navzdory špatnému zvuku se mi to líbilo a byl jsem napnutý, jak to dopadne. Celou dobu jsem podezříval oba syny, že  v tom mají prsty, ale ono ne. Oni ten zvuk míchají prostorově, tedy 5+1 a na klasické televizi to prostě zní blbě a zahuhlaně, nicméně všichni nemají domácí kino a zvukaři by s tímto faktem mohli počítat.

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Tohle se brutálně nepovedlo. Děravej scénář s nesmyslným jednáním postav či posouváním děje, občas strašlivá pomalost skrze zcela zbytečný a zbytečně dlouhý záběry, naprosto nefunkční až trapný "ozvláštnění" s pindama čamráků na stromě s opravdu obrovským WTF pokaždý, kdy se ty titulky objevily (užasný bylo zejména, když byly bílý na bílým pozadí). No a nakonec tradičně zprasenej zvuk, kdy jsem musel zase jednou vytáhnout z menu na TV nabídku ekvalizéru a přebasovaý zahuhlaný dialogy projasnit ke srozumitelnosti. Jedinej Donutil tam měl co hrát a zahrál to dobře, to je ale dost zoufale málo.

Artigas

Artigas (hodnotenie, recenzie)

Atlas mraků je famózní, Atlas ptáků je ptákovina, a na tu je třeba slovinského rejžu.

na príspevok reagoval Lojz@

Lojz@

Lojz@ (hodnotenie, recenzie)

Dnes už dělá grafiku opravdu každý Jouda z Pohlavního nádraží, malé titulky na bílem pozadí, tak to byla totální pecka, v podstatě k ničemu, nečitelné.

Uživateľ Lojz@ zmazal svoj príspevok.

JAGODA

JAGODA (hodnotenie, recenzie)

Dnes v 13:00 proběhla ve Varech další projekce, tak nechápu to zamčené hodnocení.

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnotenie, recenzie)

Dadel

No myslel jsem automatizované i podle toho, když se u filmu objeví aktuální záznam  "hrají v kinech" ... ty festivalový projekce tu na ČSFD zanesený jsou, tak by to proboha nemuselo být nutný hlídat ručně ne :D

Dadel

Dadel (hodnotenie, recenzie)

J*A*S*M

Vsak je to automatizovane. Premiera je 2.9. Chtelo by to ale, aby nekdo rucne hlidal predpremiery a festivaly, coz se nedeje...

na príspevok reagoval J*A*S*M

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnotenie, recenzie)

Proč se nějak nezautomatizuje odemčení hodnocení filmu s premiérou? Že se film včera hrál ve Varech tu v systému je, ale hodnotit nemůžem ...

na príspevok reagoval Dadel

Dadel

Dadel (hodnotenie, recenzie)

cywe, ta Monika Omerzu Midriaková je stejná Monika jako Monika ze skupin Monikino kino a Leto s Monikou

rawu

rawu (hodnotenie, recenzie)

Podle historie filmů Olmo Omerzi je vidět, že to bude další psychologická blbost do propadliště dějin..české kinematografie..

Súvisiace novinky

Cenu filmových fanoušků získal Zátopek!

Cenu filmových fanoušků získal Zátopek!

17.01.2022

Česká filmová a televizní akademie (ČFTA) dnes oznámila kompletní seznam nominací pro 29. ročník udělování cen Český lev. Mimo to byly během dnešní tiskové konference oznámeny i dvě nestatutární… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

Reklama

Reklama