Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa v starej rodinnej firme ukáže, že z nej niekto vo veľkom odlieva peniaze, nastáva konfrontácia s novou realitou, na ktorú nebol nikto pripravení. Ivo Róna (Miroslav Donutil), dlhoročný šéf prosperujúcej firmy Aron, sa snaží zorientovať v nečakanej situácii, ktorú mu jeho deti ani okolie veľmi neuľahčujú, ale za ktorú si môže viac menej aj sám. Nový film režiséra Olma Omerzu prepletá komplikované rodinné vzťahy so svetom moderných komunikačných technológií, ktoré dokážu využiť naše slabé miesta. Vo vojne, ktorá sa vo filme pomaly rozpúta, nie je vôbec jasné, kto stojí proti komu, a kto z nej vyjde nakoniec ako víťaz. (CinemArt SK)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Cenu filmových fanoušků získal Zátopek!

Cenu filmových fanoušků získal Zátopek!

17.01.2022

Česká filmová a televizní akademie (ČFTA) dnes oznámila kompletní seznam nominací pro 29. ročník udělování cen Český lev. Mimo to byly během dnešní tiskové konference oznámeny i dvě nestatutární… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

Reklama

Reklama