Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální hazardní hráč Harold přijde na to, že mladý dealer Willie v herně podvádí a proto mu pořádně zkomplikuje život. Mimo jiné se postará o to, aby jej vyhodili že všech casin. Harold jde Williemu stále po krku pokouší se jej vydírat, jakmile si mladík najde práci. Willie však zjistí, že také Haroldova přítelkyně Bonita má s Haroldem potíže. Nakonec se s ní domluví, že jí pomůže Harolda zprovodit ze světa... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Don Siegel /Dirty Harry 1, Utek z Alcatrazu/ natocil len taku priemernu komediu, ktora po pozreti rychlo vysumi z hlavy. Pribeh tu akysi je, a miestami aj ma nieco do seba. Ale US styl humoru predsa len europskemu divakovi /raz darmo, vyrastal som na filmoch Spencera, Hilla a De Funesa/ je dost vzdialeny, a zasmiat sa dohromady niet comu. Rozhovory su vsak na urovni, herecke vykony najma sympatacky Bette Midler tiez, ale ani zvysok hercov nezaostava : Ken Wahl, Rip Torn ..... Ako pikoska moze sluzit fuckt, ze pocas tocenia dostal pan Siegel srdcovu prihodu, a tak dotocit film musel talentovany Bloody Sam /Divoka Banda, Straw Dogs/. 66 % ()

Reklama

Juto 

všetky recenzie používateľa

Príbeh je nevydarenou čiernou komédiou s veľmi málo vtipnými časťami. Je to celé mätúce, lebo hlavné postavy sa len hádali a nadávali si. Čo ma vôbec nezaujalo. Ale zas, keď sa film posunul do kasína tak ma bavil. 5/10 ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (3)

  • Po tom, čo Don Siegel dostal počas natáčania srdcovú príhodu, ho na režisérskej stoličke zastúpil Sam Peckinpah, jeho meno sa však v titulkoch neobjavuje. (beso74)
  • Medzi Bette Midler (Bonita Friml) a Kenom Wahlom (Willie Brodax) to počas natáčania poriadne škrípalo, svoju vzájomnú nenávisť sa ani nepokúšali zakrývať a po celý čas sa dostávali do vzájomných potýčiek. (beso74)
  • Scenárista Frank D. Gilroy dal odstrániť svoje meno z filmových titulkov a dal ho nahradiť menom Burt Blessing. (beso74)

Reklama

Reklama