Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve vězení pro simulace trpící existenciálními úzkostmi sleduje Clancy jednoho vězně, jak znova a znova umírá, a přemýšlí u toho o realitě. Vystoupí i Jason Louv. (Netflix)

Recenzie (2)

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Táto časť by sa mohla kľudne volať aj infinite DMT Prison Break. Téma DMT sa aj spomína v podcaste aj vizuálne zobrazuje repetitivne stavy ktoré vedú snáď len útekom. Cesta von z cyklu je úplne outside the box, pretože v tomto svete je možné všetko ()

Reklama

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • V epizóde sú postavy v alternatívnom vesmíre po smrti znovuzrodené, pričom ich duša prechádza zložitým cyklom. Tento cyklus pozostáva z toho, že im vyššie bytosti vyrežú srdce z tela, položia ho na misku rovnoramennej váhy, kde hmotnosť srdca porovnávajú s hmotnosťou vtáčieho pierka na druhej miske. Táto schéma bola s najväčšou pravdepodobnosťou inšpirovaná egyptskou mytológiou. Tá tvrdí, že po smrti je duša človeka položená bohom smrti Anubisom na jednu z misiek rovnoramenných váh, zatiaľčo na druhú misku položí vtáčie pierko bohyňa spravodlivosti Maat. Ak bude duša zomretého jedinca ľahšia, alebo rovnako ťažká ako pierko, tak môže pokračovať ďalej na svojej ceste k Osirisovi, bohu posmrtného života. Ak však bude ťažšia, tak už bude navždy uväznená v nekonečnom zatratení. (Circumscriptor)

Reklama

Reklama