Reklama

Reklama

Koronavírus: Mimoriadna relácia

(relácia)
  • Slovensko Koronavírus na Slovensku: Ako ďalej?
Publicistický
Slovensko, 2020, 50 min

Obsahy(1)

Mimoriadna spravodajská relácia k aktuálnej situácii v súvislosti so šíriacim sa koronavírusom. (TV Markíza)

Recenzie (4)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako by to bolo, keby sa hovniaci z hovniackej televízie Markíza nechopili inciatívy a neprispeli svojim dielom ku šíreniu strachu a paniky z globálneho projektu zvaného corona vírus? Do svojej programovej štruktúry pohotovo zaradili reláciu "Koronavírus: Mimoriadne spravodajstvo". Bu-bu-bu-bu sprosté ovce, bojte sa, traste sa a poslúchajte, pretože nový mor dnes ľudstvo kosí. Kto ho chytí zomrieť musí. Všetci vedci to skúmajú, žiadne lieky však nemajú. Organizmus postihnutý, koróňou je napadnutý. Imunitu každý stratí, život sa ti chlapče kráti. Zomrie starý, zomrie mladý a nikto si s tým nevie rady. Vážne, vážne? Markíza choď do psej prdele s týmto tvojim korona odpadom! ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Čo tak natočiť reláciu o ľudoch ktorým dizajnový premiér spríjemnil cestovanie hromadnymi prostriedkami do práce tak že 13 kilometrová cesta trvá 2 hodiny 25 minút? Nehovoriac o tom že na Veľký Piatok či Veľkonočný pondelok pre istotu pracujúcemu človeku nešiel žiaden spoj...To by bolo príliš ľavičiarske, iba hradnú paniu treba v cisárových nových šatách nasnímať keď až jednu neskutočnú pracovnú cestu dala vlakom...reči o disciplíne spoluobčanov a realita v uliciach bola podstatne iná, to však dizajnový šašo ani jeho mopslíci z televízie nevideli, to zažili iba ľudia ktorý v čase pandémie a sviatkov pracovali naozaj... ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Premiér Matovič už je jednoducho všade, po tajnom hosťovi v inkognite už aj v tejto relácii. Ktorú som mimochodom vydržal pozerať pár minút, aj to popri futurame. Už by aj stačilo o tom koronavíruse, lepšie je si prečítať novinky na aktualitách ako toto pozerať. 1* ()

Reklama

Reklama