Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina vedcov pod vedením generála Randolpha a doktora Williamsa sa pokúšala o niečo výnimočné. Ich médium, Lisa Martin, má totiž nevšedné psychické schopnosti: dokáže na Zemi zhmotniť vec z inej časti vesmíru. Pokus na prísne tajnej základni v podzemí v púšti sa skončil viac ako úspešne; Lisa zhmotnila záhadnú skrinku veľkosti rakvy, ktorú neopatrní výskumníci otvorili a vypustili tak krvilačné monštrum, ktoré ich napadlo a ušlo do púšte. Lisa sa vydáva po jeho stopách. (beso74)

(viac)

Recenzie (2)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tak som dal Olejovi ďalšiu šancu. A keďže doteraz je pre mňa jeho najlepším počinom DEEP SPACE, čiže ,,votrelčia,, napodobenina, šiel som do toho s otvorenou náručou. ÁÁÁle no tááák! Opäť nič, opäť (s)hit. Fredy, kamarát! Dáš tam super gore, ale dáš tam trápne vyzerajúceho panáka, ktorý je akože nebezpečným mimozemským predátorom, dáš tam hercov, ktorí majú možno za sebou maximálne po polnoci vysielané reklamy na drogériu ( viď záverečné titulky, kde sú nepodarené zábery a zistíte, že tí kreténi skutočne hrať nevedeli ) a zakončíš to tak, že som chcel kričať na plnú ulicu. Tak čo, ešte jednu šancu? ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Jeden z prvních filmů od Raye. Lacinost, stupidní děj, strašný herci a.....Šílená zábava. Člověk jenom kroutí hlavou jak tohle může nikoho napadnout natočit. Na druhou stranu v 80 letech tyhle filmy válely a proč si teda trochu neukousnout pro sebe. Škoda že tenhle film tak zapadl rozhodně to není tak špatné. Sice kostým aliena je dost divnej a vypadá jako kdyby ho někde koupily ze sexshopu ale vypadá fajn. Krve mrtvol a hlavně slizu je více než dost, takže paráda. Jen škoda že druhej díl nejde pomalu sehnat. ()

Reklama

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

  • Režisérov päťročný syn si vo filme zahral postavu monštra. (beso74)

Reklama

Reklama