Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Martha dostane špatné zprávy a Arthur s Almou udělají děsivý objev. Fergus se snaží se poprat s novou úlohou a zápas v Blackburnu skončí hromadnou vřavou. (Netflix)

Recenzie (2)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opäť sa časť príbehu odohrava na trávniku a najmä v závere sa dej sústredí na zápas medzi Darwenom a Blackburnom (1-5) ktorý sa naozaj odohral v FA Cupe v sezóne ktorú dej seriálu zobrazuje. Povinná časť sa venuje romantike a boja manželky Cartwrighta proti adopciám bohatymi ľuďmi. V závere sa do seba pustia fanúšikovia oboch táborov, prvý oficiálny hromadný stret znepriateľených fanúšikov sa však odohral až o 5 rokov neskôr v roku 1885. Ironiou je že pri priateľskom stretnutí medzi týmami Preston North End a Queens Park, po ktorom v nemocnici skončil aj jeden z hráčov Prestonu. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mám za sebou čtvrtou epizodu ze šesti a můžu konstatovat, že jsem zatím až nečekaně spokojeným divákem. Tvůrci se mě rozhodli nenudit, takže když nepraskají kosti na hřišti, dochází k dramatickým a dobrodružným záchranám kojenců. Takže jo, bavím se. ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama