Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 2 (1998) (séria)


Cartmanova máma je pořád špinavá flundra (S02E02)

(epizóda)
  • USA Cartman's Mom is Still a Dirty Slut

Obsahy(1)

Počas odhalenia identity Cartmanovho otca je genetik Mephesto postrelený neznámym strelcom. Zatiaľčo chlapci čakajú, kým sa preberie, South Park zasiahne snehová búrka a jeho obyvateľia zostanú uviaznutí v komunitnom centre dlhé hodiny bez jedla. (Real Tom Hardy)

Recenzie (8)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Eric Cartman spolu s obyvateľmi South Parku čaká u doktora Mephista na odpoveď kto je jeho otcom, keď v tom ktosi cez okno priletí guľka a doktor je postrelený. South Park zasiahne silná snehová búrka a tak sú obyvatelia pre prežitie ochotný urobiť čokoľvek... ()

lukasd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

- Doktor: Musíme se rozdělit. Tým A budu tvořit já, Stan, Kyle, Eric, šéf a sestra. Tým B bude tvořit Kenny. Tak poslouchej Kenny, tvým úkolem bude probít se vánicí a nahodit generátor. Tým A zatím pronikne do krizového štábu – je tam televize a kakao. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najlepšia epizóda. Proti svojej vôli spievajúci Cartman; jeho zúfalá matka riešiaca jeho potrat cez posteľ; paródia na South Park postavy aj celé USA cez zosmiešňovanie médií; kanibalizmus; top scéna je však rozdelenie na tímy, aké ste ešte nevideli. Do toho všetko zakomponované záhady, ktorými jednotlivé scény naberajú ešte viac na obrátkach. Dá sa nemocnica s takým čiernym humorom ešte viac parodovať ako tu? ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (13)

  • Pesnička, ktorú Cartman musí dopočúvať celú, je "Come Sail Away" od kapely Styx z roku 1977. V dabingu pre Južnú Ameriku to bola "Corazon Partio" od Alejandra Sanz. (Real Tom Hardy)
  • Šéf nechce, aby Mephesto krvácal na jeho spomienkový uterák s podobizňou Meredith Baxter-Birney. Meredith je známa americká herečka, ktorú Šéf nazýva Baxter-Birney aj napriek tomu, že sa rozviedla s Davidom Birneym už v roku 1989. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama