Reklama

Reklama

Mestečko South Park - Season 1 (1997) (séria)


Hladovej Marvin (S01E08)

(epizóda)
  • USA Starvin' Marvin

Obsahy(1)

Kluci se začnou věnovat charitě, za kterou by měli být odměněni digitálními hodinkami – místo toho ale na ně čeká hladové etiopské dítě. (Netflix)

Recenzie (11)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stan, Kyle, Eric a Kenny sa po reklame v televízii rozhodnú podporovať dieťa v Afrike, aby tak dostali digitálne hodinky. Omylom im však pošlú chlapca z Etiópie, ktorého budú volať Hladný Marvin. Doktor Mephisto vyšľachtí agresívne moriaky, ktoré pred dňom vďakyvzdania začnú terorizovať mestečko...Tentokrát si tvorcovia zobrali na mušku charitu a deň vďakyvzdania a Americký masaker moriakov. Zbierka konzerv pre chudobných je tiež dobre cielenou myšlienkou, veď obchodné reťazce pravidelne zbierajú potraviny na podporu niekoho, ale kde pomoc ľudí skončí naozaj je otázne. ()

Rocky88 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výborná satira na funkčnost neziskových organizací plus skvělá parodie na Braveheart v podání Chefa a krocanů... See Starvin Marvin, this is called apetizer. This is what you eat before you eat to make you more hungry. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (9)

  • Celá epizóda paroduje herečku/aktivistku Sally Struthers, ktorá aj v skutočnosti pôsobila v rôznych charitatívnych organizáciách. Struthers bývala fanúšička seriálu až do vysielania tejto epizódy, ktorú ju podľa jej slov hlboko osobne urazila. (Real Tom Hardy)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Marvina. (Duoscop)
  • Pár, který je zabit krocany u jezera, můžeme vidět znovu živý a zdravý při závěrečné bojové scéně. (DJDVD)

Reklama

Reklama