Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlém výcvikovém táboře dojde k nehodě. Ve skupině přeživších vzplane nenávist a začne brutální boj o život, ze kterého není úniku. (Netflix)

Recenzie (60)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica snímku nestála za nič - ťažká nuda. Pár úzkostlivcov rieši stratégie, ako prežiť koniec sveta. Dejová linka sa trocha pohla až s príchodom na chatu. Vyvražďovanie medzi sebou už bolo lepšie, ale stál iba priemer, aj čo sa týka atmosféry a napätia. Koniec sa dal čakať, bolo jasné kto nakoniec prežije. Slabší priemer. 55/100 ()

rublik05 odpad!

všetky recenzie používateľa

Zvláštní a docela hloupý film o partě ozbrojených skautíků, kteří se po sledu zcela nelogických událostí rozhodnou postřílet mezi sebou, aniž by k tomu měli nějaký racionální důvod. Už samotné chování jednotlivých postav je zcela pitomé, totálně bez sebereflexe. Děj má extrémně pomalý spád, víceméně půlka filmu je o nudných dialozích, které absolutně nemají čím zaujmout. Z herců mi nebyl sympatický prakticky nikdo, výkony mi přišli o něco horší než v té nejhorší epizodě Ordinace. Příběh jako takový má plno nelogičností, efekty hrozné, atmosféra úplně o ničem. Škoda zbytečně nevyužitých exteriérů. Zasněžená kanadská příroda nabízí opravdu úchvatnou podívanou, ovšem v příběhu prakticky nehraje žádnou roli a slouží spíše jen jako nevyužitá kulisa, což je veliká škoda. Nenapadá mě jediná věc, která by se mi na filmu líbila. Snad jen celkem v pohodě kamera, ale to je na kvalitní film jaksi málo. 0/10. ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Film o lidech ke kterým jsem si nevytvořil sebemenší sympatie. S čímž je spojeno, že o nějakým napětí nemůže být ani řeč, protože prostě nebylo komu fandit. Bylo mi v podstatě úplně fu(c)k jak to dopadne. Za mě je to prostě snímek bez atmosféry, bez napětí s minimem akce a nepříliš oslnivými hereckými výkony. O scénáři se snad raději ani zmiňovat nebudu. ()

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Skupina dobrovoľníkov sa účastní výcviku na prežitie v Kanadských horách u zálesáka, ktorý žije v tejto nehostinnej oblasti a má všetko pre prežitie svetovej katastrofy s cieľom získať ďalších, kto by sa pridal. Výcvik prebieha podľa plánu až do momentu, kedy dôjde ku nečakanej tragédii. Táto udalosť vyvolá rozdielne názory zúčastnených, ktorí sa nakoniec rozhodnú opustiť tábor. Začína sa štvanica a boj o prežitie, kde napätie sa stupňuje, ale v dosť nereálnej koncepcii zámeru. ()

qxkamo 

všetky recenzie používateľa

Mam z toho filmu zmiesane pocity, aj ma zaujal, aj nezaujal, mnoho veci sa mi v nom zdalo dost jednoduchych a jasnych, ale sucasne to bolo vsadene do zaujimaveho prostredia. Minutaz je pri tomto filme slabucka uz len kvoli pomalemu rozbehu a naslednemu velmi rychlemu spadu udalosti, pokojne to mohlo mat aj 2 hodiny pri sucasnom lepsom, dramatickejsom rozpracovani scen. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • Postavy vo filme hovoria o tom, aby boli pripravené, keď sa svet dostane do krízy (ekonomickej, epidemiologickej...). Aj z toho dôvodu bol film vypustený do sveta v marci 2020, keď zemeguľou začala otriasať pandémia koronavírusu. (megajalec)

Reklama

Reklama