Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lacey (Kate Mansi) je nesmierne kreatívna. Jediný problém je v tom, že si to nikto nevšíma. Aby sa uživila, pracuje ako nočná vrátnička v marketingovej firme. Počas nočnej smeny z nudy naskicuje niekoľko návrhov na reklamnú kampaň. Skice sa omylom dostanú k Mikeymu (Joey Lawrence), riaditeľovi firmy, a jeho bratovi Gregovi (Matthew Lawrence), ktorý sa snaží vo firme presadiť. Má to jeden háčik - obidvaja sa domnievajú, že Lacey je v skutočnosti Valerie Stakenová, ktorá odmietla pracovnú ponuku a odišla ku konkurencii. Šanca zarobiť si a dostať svoje dlhy pod kontrolu je lákavá a Lacey sa rozhodne prijať novú identitu Valerie. Veci sa však ďalej zamotávajú. Medzi Lacey a Gregom preskočí iskra a Lacey si uvedomuje, že bude musieť s pravdou von. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Heywood 

všetky recenzie používateľa

S těžkým srdcem - je to na 50%, byť zápletka není špatná, ale již tu byla, jiskra přeskočí bez toho, že by si divák všiml, padouch je příkladný a hloupý a film chvílemi působí karikaturně. Kate Mansi se snažila, ale nakonec vždy z toho zbyla jen malá myška a závěrečný polibek byl zjevně po těžké domluvě režiséra vynucen. Kdo vybral herce hrající hlavního zákazníka si zaslouží vyobcování z branže. ()

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

Film působí jako parodie romantických komedií. Jediné, co mě na něm potěšilo, byl slovenský dabing, protože rád slyším mluvenou slovenštinu. Během sledování jsem uvažoval o tom, jestli je hlavní hrdinka papluha, culfa, klampa, lušta, mríha, pcha nebo dokonce zola neočatá. ()

Reklama

Galéria (26)

Reklama

Reklama