Reklama

Reklama

Dlouhý víkend

Trailer

Obsahy(1)

Když smolař Bart (Finn Wittrock) náhodou potká záhadnou Viennu (Zoë Chaová), oba se do sebe bezhlavě zamilují. Okouzlující víkend ve znamení námluv vede k nečekaným odhalením. Tajemství, která si navzájem sdělí, jejich vztah buď zničí, nebo jim dají šanci začít znovu. (HBO Europe)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (15)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

čekala jsem podle obsahu něco slušnějšího Ale ve finále zklamání.Moje parketa nejsou couračky časem.Čekala jsem, že se scénář bude držet při zemi.Nestalo se.Všichni přehrávali až hrůza a odrovnalo mě,když sešlost oznámí malému synkovi jednoho aktéra že Bart měl sex.Hošík jásá až se zajíká....a dalo by se pokračovat ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Neúspešný spisovateľ stretne ženu, ktorá mu má zmeniť život. Taká s ofinou, ktorú neviete či ju ukradla Kleopatre na výstave figurín alebo je to len nešikovná parochňa. Film nastoľuje niekoľko otázok. Napríklad sa pýtate samého seba, to takto budú vyzerať dievčatá v roku 2052? Ak áno, tak sa potom nie je na čo tešiť. V sumáre je táto romanca taký sladko-horký príbeh, v ktorej prvá polovica nastolí zaujímavú tému a v druhej to už dobre odsýpa v sprievode dejových zvratov. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Dialóg o tom, že v roku 2052 už na svete nebude veľa bielych ma len utvrdila v tom, do akých sračiek sa ženieme. Spočiatku to bolo slabé, potom sa nastolil zvrat, ktorému som ale veľmi neveril, lebo poznáme už takéto filmy. Až samotné záverečné minúty vás prinútia sa zamyslieť, čo ste to vlastne videli a či to bolo real alebo nie. Našťastie to pekne plynie a nehrá sa to. A za námet. Slabučké 2 z 5 ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Dosť mdlý úvod filmu razom vystriedala relatívne svieža zápletka, ktorá v jednej chvíli dostáva úplne nový rozmer a postupne sa z nezáživnej konverzačky stáva potenciálne zaujímavá dráma. Do popredia sa teda dostáva dilema o tom, kto je vlastne Vienna - teda či je naozaj to "dievča z budúcnosti", za aké sa vydáva, alebo či je to len nejaká podivínka. Rozuzlenie bolo napokon vlažné a finálnemu dojmu z filmu to veru nepomohlo. Čakal som nejakú skvelú pointu, a napokon toto? 2* ()

Dr.Manhattan 

všetky recenzie používateľa

Milujem nízkorozpočtové filmy s prvkami sci-fi žánru a keď sa k tomu ešte pridá trocha romantiky, je to paráda. A toto bol presne jeden z tých filmov. Strašne som si ho užil a mrzelo ma že už končí, ubehol mi veľmi rýchlo. A troška ma hnevalo že koniec nebol podľa mojich naivných romantických predstáv a tak ako by som si to prial, aj keď realistické konce mám radšej ako happy endy. Po zhliadnutí som ešte pár hodín premýšľal nad tým, čo mohol hlavný hrdina spraviť inak alebo lepšie, aby to skončilo podľa tých mojich spomínaných predstáv. Ale tým pádom by to nedospelo k záverečnej myšlienke. Veľmi príjemný film, super :)) ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama