Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dej filmu sa odohráva počas čarovného obdobia medzi Vianocami a Novým rokom. Problémy v láske privedú tri sestry do romantického poľského mesta Sopot, kde sa v rámci rodinných úvah musia rozhodnúť, ako ďalej naložia so svojimi milostnými životmi. Hoci svoj pobyt začínajú na gauči v štýle Bridget Jonesovej, musia si rýchlo vytvoriť akčný plán, pretože ich chlapi práve dorazili do mesta a prosia o druhú šancu. Aby si však znovu získali dôveru sestier, budú musieť odčiniť svoje hriechy a znovu si získať ich srdcia. Podarí sa im to? (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (4)

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Já mám tyhle polské romantické komedie hrozně ráda. Je to mnohem vtipnější než z americké dílny. A má to ten správný šmrnc. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Nezážitný polský film o babce co se chystá, že bude se svým novým přítelem místo něho je , ale se svými 3 dcerami a vnučkou a řeší jejich problémy. Jedna chce děcko a tlačí na svého přítele on to nemá rád tak to děcko nemají a ji to štve druhá je ´´těhotná,, s Čechem oni to ví, ale matka jim říkala , že nemají vyzvídat a čekat až jim to řekne sama třetí má nevěrného chlapa, který lozí za jinou , protože ho to s ní omrzelo a čtvrtá je singl co má vlog a píše si s jakýmsi chlapem chce se s ním setkat, ale nevychází jim to . Do toho  přítel té babky řeší zase problémy těch chlapů  a to je zhruba celý film. Je to nudné táhne se to , není to romantické není to vtipné a nejsou zde až na tu singl vlogerku a na tu těhotnou pěkné herečky. Na konci zjistíme, že vše by se dalo řešit lepší komunikací a ta těhotná těhotná není jelikož těhotná je její kolegyně a nechtěla to nikomu říkat.  Ta jedna hvězda je za ty dvě ,  za hudbu a za prostředí jinak ruce pryč pokud se nechcete unudit k smrti. Dokoukáno po částech jelikož je to nuda. 20 procent Podobná alternativa Šťastný Nový rok a Šťastný nový rok 2. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Mohli to skrátiť, lebo ten záver sa už vliekol a nie a nie skončiť. Inak neni čo vytknúť. Sympatické biele obsadenie, príjemný situačný humor, kopnutie si do bratov Čechov a pekná výprava. 3 z 5 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Niečo ako u nás komédia z pera trapky Evity, ale bez vulgárnosti, obscénnosti a povinných kvót na menšiny. Takže ženský rukopis tu cítiť, je to rom-com práve pre nežnejšie pohlavie, ale nie je tu nič obťažujúce. Paradoxne poľskí recenzenti nadávajú, že čo to za sračky dávajú v kinách, že je to zúfalý pokus o komédiu pre generáciu smartfónistov. No to ale fakt nevideli ešte česko-slovenskú produkciu typu Všetko alebo nič či Príliš osobná známosť. To by sa ešte len doblvali. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal vo Varšave a Sopotoch (Poľsko) a Prahe (Česká republika). Bol natočený v januári 2020. (Arsenal83)

Reklama

Reklama