Reklama

Reklama

Sedem hodín, aby ste sa zamilovali

  • Česko Sedm hodin, abyste se zamilovali (viac)
Trailer 2

Úspešný novinár Giulio po návrate zo služobnej cesty prichytí v sprche svoju priateľku, s ktorou sa chystal oženiť, so svojim šéfom. Nasleduje rozchod, po ktorom ho kamarát nahovára, aby si našiel novú partnerku. Vtedy sa zoznámi s krásnou Valeriou, ktorá vedie kurzy, kde mužov učí nadväzovať kontakty so ženami a zapôsobiť na nich tak, aby sa do nich do siedmych hodín zamilovali. Giulio si spočiatku myslí, že by mohol pokyny z kurzu využiť na to, aby získal späť svoju bývalú, pritom však stále viac času trávi práve s Valeriou... (RTVS)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (16)

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Príjemná romantická komédia o tom ako získať ženu svojho srdca. Zápletka je triviálna: muž, ktorého opustila snúbenica sa zapojí (hoci nechtiac v rámci pracovných povinností) do kurzu pre rovnakých stroskotancov ako je on. O väčšinu zábavy sa stará práve táto skupina mužov, pretože nacvičovanie si trikov ako zvádzať ženy so sebou prináša nemálo vtipných situácií. Všetko samozrejme smeruje ku šťastnému koncu, hoci scenárista si neodpustil malú zachádzku. 70% ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Totalna talianska pohodovka odohravajuca sa v horucom nadhernom Neapole,spojenie romantiky a komedie dopadlo dobre,zo zaciatku bola trochu nuda,no potom sa to pekne rozbehlo a zacala zabava i sranda,herci sympaticki,hlavne Serena Rossi je prekrasna zena,slintal som pri pohlade na nu,celkovo som mal z tohto filmu prijemny pocit...:-) ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet EUR1,2miliónaTržby USA Tržby Celosvetovo $3,757▐ Koncept na romantickú komédiu úplne v pohode. Škoda že to občas zaškrýpe strašnou banalitou. Ináč ústredná dvojica a hlavne šarmantne drzá Serena Rossi veľmi fajn, skoro priam osviežejúce predstavenie miestami, vedia občas dobre nahrávať v scénkach. /55%/ ()

Pignon 

všetky recenzie používateľa

Povzbudivá komedie o smysluplném povzbuzení v cestě k nalezení partnera. To těm Italům nikdy nezapomenu (v dobrém). Dokonce musím říct, že v tom bylo tolik pravdy, že jsem se i jako životem okoralý jedinec něčemu přiučil. A když přišla beach volejbalová partie, tak mě Serena Rossi doslova dostala svojí opravdovostí. ()

Ephemeris 

všetky recenzie používateľa

Neapol je mesto, ktoré vyzerá skvele presne v tomto svojom momentálnom zúboženom stave. Keby niekto opravil ošarpané fasády a ponatieral ošumelé steny s graffitmi, už by to proste nebolo ono. Takže áno, podobne ako iní užívatelia, moja jediná výtka sa týka toho, že tam neukázali viac zo scenérie mesta. Ako komédia to bolo veľmi dobré, dalo sa zasmiať. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama