Reklama

Reklama

8 MM

  • Česko 8 MM (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Súkromný detektív Tom Welles (Nicolas Cage) žije s manželkou Amy (Catherine Keener) a novonarodenou dcérkou pomerne pokojným životom. Jediné, po čom túži, je mať viac času, aby sa mohol venovať rodine. Jeho prianie sa takmer vyplní po dobre zaplatenom prípade. Okolnosti sa náhle zmenia v okamihu, keď prijme pozvanie od pani Christianovej (Myra Carter), vdovy po nedávno zosnulom priemyselnom magnátovi. Tom vôbec netuší, že prijatím jej pracovnej ponuky sa vydá sa na desivú cestu, ktorá navždy zmení jeho život. Stará pani objavila v sejfe svojho manžela 8-milimetrový film, na ktorom je sadistické porno, zachytávajúce surové znásilnenie a zavraždenie mladého dievčaťa. Vdova si najme Toma, aby zistil, či je film záznamom skutočnej vraždy - a ak áno, kto sa stal jej obeťou... (TV Markíza)

(viac)

Galéria (31)

Súvisiace novinky

Zemřel režisér Joel Schumacher

Zemřel režisér Joel Schumacher

23.06.2020

Ve věku 80 let zemřel slavný scenárista a režisér Joel Schumacher. Tvůrce poslední rok zápolil s rakovinou, nakonec však tento boj prohrál. Schumacher, jenž svoji homosexualitu od počátku kariéry… (viac)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (viac)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (viac)

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (viac)

Reklama

Reklama