Reklama

Reklama

Čo keby...?

(seriál)
Trailer 3
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvorcovia:

A.C. Bradley

Hrajú:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa Simon.Dobes k tomuto seriálu (11)

Season 1 (2021) (S01) 

Celkom dobrý doplňujúci marvel seriál, pri ktorom sa dá oddýchnuť. Počuť väčšinu pôvodných hercov, ktorí sa vrátili, aby dali postavám hlas, bolo úžasné. Moja najobľúbenejšia a podľa mňa aj najlepšia časť série je tretia, kde bola výborne postavená atmosféra a napätie a nečakaný twist na konci. Tá najmenej obľúbená je predposledná s Ultronom, ktorá mi prišla ako veľmi nezmyselná. Aj viac iných veci, ktoré sa tu diali, tak na mňa pôsobili. A to kazí celkový dojem zo série. Animácia mi (ako to býva zvykom pri animovaných seriálov) v prvej časti moc nesadla, ale neskôr som si na ňu pekne zvykol. ()

Čo keby... Kapitánka Carterová bola Prvým Avengerom? (2021) (S01E01) 

Táto epizóda za moc nestála. Štýl, akým sa z Peggy stala Captain Carter bol až trápny a vôbec nie nápaditý. Steve ako "Iron Man" - vážne? K tomu všetkému to bolo uponáhľané. Ako nápad to bolo veľmi fajn a v konečnom dôsledku tak vyznela i celá epizóda. Ale takto som si to skrátka nepredstavoval. ()

Čo keby... T'Challa sa stal Star-Lordom? (2021) (S01E02) 

Výrazne lepšia epizóda oproti tej predošlej. Bolo fajn vidieť staré postavy, najviac ma potešil ale Howard the Duck, ktorému prajem v MCU oveľa viac priestoru. Prekvapilo ma, v akom stave som Thanosa videl a to, že ho T'Challa prehovoril, aby nevyvraždil polovicu vesmíru. Najviac som sa bavil pri finálnej scéne, keď T'Challa a spol. prišli do Wakandy. Čo epizóde vytknem, je len pomerne slabý scenár a pár trápnych hlášok. ()

Čo keby... svet prišiel o svojich najmocnejších hrdinov? (2021) (S01E03) 

Wow, tak toto som teda nečakal. Skvelá, až priam detektívna atmosféra, mnou milovaný Coulson a Loki, akého skutočne potrebujeme (a nie ten vymäkknutý v jeho seriáli)!!! To, ako to pekne kombinuje viaceré filmy, sa mi veľmi páči - Iron Man 2, The Incredible Hulk, Thor, Captian Marvel, Ant-man. Návrat Betty Ross extrémne potešil a snáď sa vráti aj v hranej podobe. A čo sa týka scenára, polepšili si. Jediné, čo vytknem, je Coulson básniaci o Thorovi a veľmi trápna scéna, kde Coulson hovorí, že Thor stále vonia po levanduli a Fury začne voniať. Som rád, že sa na toto upísali Samuel L. Jackson, Clark Gregg, Michael Douglas či Tom Hiddleston a dali mi nezabudnuteľný zážitok s ich hlasmi, ktoré vždy rád počujem. ()

Čo keby... zombíci?! (2021) (S01E05) 

Vo výsledku celkom nezáživné. I keď to začalo sľubne. Postavy, ktoré sa tu stretli, ma potešili a bolo fajn ich vidieť pokope (najmä Happy). Čo tu chýbalo najviac, boli emócie. Príde mi to ako premarnený potenciál námetu. ()

Čo keby... Killmonger zachránil Tonyho Starka? (2021) (S01E06) 

Keď som o epizóde počul, povedal som si, že je to nezaujímavá téma a určite to bude nuda. A nebolo to tak. Epizóda mi sadla a bavila ma celý čas. Či už to bolo vďaka postavám alebo príbehu. Budem veľmi rád, ak táto epizóda bude mať niekedy pokračovanie. ()

Čo keby... Thor bol jedináčik? (2021) (S01E07) 

Toto bola veľká jazda. Spomedzi všetkých epizód to bol len taký úlet vedľa, ale som za to rád - zasmial som sa a opäť rád videl všetky tie postavy. Howard the Duck a Darcy sa zobrali? Takéto hroty chceš vidieť. Bolo to ale na druhej strane trošku detinské a Loki bol nemsierne trápny. Pokojne ale uvítam takýchto úletov viac. ()

Čo keby... Ultron vyhral? (2021) (S01E08) 

Je skvelé, že v priamom deji už účinkuje The Watcher a som natešený na Guardians of Multiverse, ale Ultron mi nesedí. Vadí mi, aký je over powered. Veľmi by ma zaujímalo, ako sa dostal tam, kde bol Watcher. Čo robil Thanos s kameňmi nekonečna na Zemi v roku 2015!? ()

Čo keby... Pozorovateľ porušil svoj sľub? (2021) (S01E09) 

Vidieť všetkých týchto hrdinov pokope bolo veľmi fajn - najviac mi sadli T'Challa a Captain Carter (aj keď prvá epizóda s ňou ma neohúrila). Gamora mi tu prišla zbytočná. Záporak Ultron mi nesadol, prišiel mi moc over powered a čakal som, kedy to s ním skoncujú. Prepojenie všetkých epizód (dokonca aj tretej a tou so Zombies) sa mi veľmi páčilo, keďže crossovery milujem. Finále je to obstojné a som s tým spokojný. ()

Season 2 (2023) (S02) 

Väčšina z tých príbehov boli naozaj ploché kraviny. Superhrdinský žáner je už pomaly mŕtvy a celý Marvel s ním. Najviac sa mi páčila tá časť s Helou - tam bola aj nejaká tá myšlienka. Captain Carter je už zrejme oficiálne hlavnou postavou tohoto seriálu, čo ma neprekvapuje, keďže teraz sa odvšadiaľ na nás valia len mega úžasné superhrdinky... ()

Súvisiace novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (viac)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (viac)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (viac)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (viac)

Reklama

Reklama