Reklama

Reklama

Čo keby...?

(seriál)
Trailer 3
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvorcovia:

A.C. Bradley

Hrajú:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa Jaro.Krafcik k tomuto seriálu (9)

Čo keby... Kapitánka Carterová bola Prvým Avengerom? (2021) (S01E01) 

Nikdy som epizódy seriálu nekomentoval ale tu som sa rozhodol vzhľadom aj na pekné obrázky pridelené ku každej epizóde že to stručne opíšem. V prvej nechýbala akcia ale ten feminizmus bol cítiť, asi kvôli tomu nie je táto epizoda v červených číslach. Sľubný začiatok marvelovskeho seriálu od služby disney+ ktorá ani tento rok v našich končinách nebude dostupná. 3* ()

Čo keby... T'Challa sa stal Star-Lordom? (2021) (S01E02) 

Od feminizmu sme sa presunili k rasizmu, ako vážne star-lord by bol Black Panther, chapem že si tvorcovia chceli uctiť jeho smrť ale dalo sa to aj inak. Ostáva naďalej fajn akcia a potešilo par postáv zo strážcov galaxie. 3* ()

Čo keby... zombíci?! (2021) (S01E05) 

Ďalšia skvelá epizóda tentokrát zombie avengers, pobavilo aj potešilo. Aj keď tých zombíkov už pchaju viac menej všade. Nápad dobry aj fajn zrealizovaný. 4* ()

Čo keby... Killmonger zachránil Tonyho Starka? (2021) (S01E06) 

Opäť nezaujimé, úvod navnadil aj ten black panter ale to je asi tak všetko. Obaja tam boli len nachvíľu. Inak neškodný priemer. Ani táto epizoda nie je v červených číslach. Fanušikovia musia byť dosť pobúrení. 3* ()

Čo keby... Thor bol jedináčik? (2021) (S01E07) 

Fakt najslabšia epizoda, absencia normálneho Thora vôbec nepomohla. Humor na úrovni materskej škôlky. Aspoň ten súboj s captain marvel stál za to. Loki sa mi nepozdával ani v jeho seriálovej podobe a to disney chystá pokračovanie. 3* ()

Čo keby... Ultron vyhral? (2021) (S01E08) 

Konečne mierne zlepšenie. Návrat Ultrona a sľubný záver pred poslednou epizódou. Podarila sa aj dĺžka ktorá stačila. Som zvedavý čo nám prinesie koniec. 4* ()

Čo keby... Pozorovateľ porušil svoj sľub? (2021) (S01E09) 

Rovnako ako v predposlednej epizóde veľká porcia akcie a rýchlo to zbehlo tak sa človek veľmi nenudil. Musím povedať že to bol celkom vydarený seriál od marvelu ale radšej by mali ostať pri hraných napríklad Wandavision alebo Falcon. 4* ()

Súvisiace novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (viac)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (viac)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (viac)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (viac)

Reklama

Reklama