Reklama

Reklama

Čo keby...?

(seriál)
Trailer 3
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvorcovia:

A.C. Bradley

Hrajú:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa muti k tomuto seriálu (19)

Čo keby...? (2021) 

Ultron rozpúta také superpeklo, pri ktorom vyzerá Thanos ako malý chlapček. Šupy bomby ktoré vrátia súpera doslova do stredoveku. Evil Dr strange je tiež riadny maník ()

Čo keby... T'Challa sa stal Star-Lordom? (2021) (S01E02) 

Veľmi pekný a solídny príbeh o tom čo by sa stalo keby bol chlap na správnom mieste - na inom mieste. Aký by bol jeho svetonázor po 20 rokoch na cestách? ()

Čo keby... zombíci?! (2021) (S01E05) 

Ako sa ešte dajú zamiešať karty? Oh, I know, a zombie apocalypse! ()

Čo keby... Thor bol jedináčik? (2021) (S01E07) 

Zaujímavá teória - kým by sme boli, ak by sme vyrastali ako jedinackovia? Bez Lokiho po boku? Neverending party 🍻 ()

Čo keby... Ultron vyhral? (2021) (S01E08) 

Kam sa hrabe Thanos, Ultron má oveľa ambicióznejšie plány. Jeho útoky s kameňmi na rozprávača, Watchera, sú mimo realitu. op ()

Season 2 (2023) (S02) 

Druhá séria skvelá, pre niektorých možno príliš okrajová. Oceňujem neznáme postavy, ktoré sa dostanú do uprostred diania. Peggy Carter je zaujímavá postava, páči sa mi oveľa viac ako tradičný Captain America. Zaujala ma aj zvláštna vizuálna stránka, pri niektorých scénach akoby človek pozerá na reálnych hercov v zelených kostýmoch, ktorí na neskôr upravia do animovanej podoby. ()

Čo keby... sa Nebula pridala k Zboru Nova? (2023) (S02E01) 

Detektívny cyberpunk noir záchrane sveta. Káčer a jeho linka to dosť zlacnili, je tu aj dosť klišé o double a Triple crossingu. With a twist! Ako mali v Rick a Morty... Ináč dosť v pohode začiatok druhej série, detektívny mini príbeh na 30min je skvelý. A navyše v štýle blade runnera (you are a cyborg, so). ()

Čo keby... Peter Quill zaútočil na najmocnejších hrdinov Zeme? (2023) (S02E02) 

Star lorda vôbec nemusím ale aspoň ako decko nie je otravný. Aspoň už viem, že má aj nejaké schopnosti, lebo v Guardians nevedel nič, len liezť na nervy. Ego je zaujímavá postava, dosť OP oproti komukoľvek a jeho rank je nekompromisne jasný. Chcelo by to možno 45min a viac ale ináč v pohode. ()

Čo keby... Happy Hogan zachránil Vianoce? (2023) (S02E03) 

Hulk na steroidoch v podobe Sbs-kára Happyho, najmilšieho človeka na svete, sa stane Hulk na steroidoch. Terorista ovládol HQ Avengers a Jarvis je mimo hry, takže Happy je na to sám, kým neprídu Avengers. Hulk tu má strašne brutálne súboje, ktoré sú úplne masterpiece a ide sa v nich all in. Veľmi oceňujem antiklimaxové scény, ako je zakradanie sa v tieni a v tom, you guys can see me, right? Da 😀 alebo Stark a jeho suit. Villain aj hrdina boli skvelý, to sa musí uznať a opäť máme aj okrajové postavy, ktoré preberajú opraty hlavného príbehu. ()

Čo keby... Iron Man narazil na Veľmajstra? (2023) (S02E04) 

Stark vs Gomora v epickom alternatívnom svete nascar death match kde sú také OP postavy, že Stark nemá na výber a stáva sa vip rozmarom miestneho unudeného OP typka. Pokiaľ nemáte radi Whacky races tak date skôr asi tie *** ()

Čo keby... Kahhori pretvorila svet? (2023) (S02E06) 

Príbeh ktorý mi pripomína skôr Ixalan než čokoľvek spojené s marvelom. Sledujeme vzostup Huatli ktorá celý bezprecedentnej hrozbe conquistadorov zo Španielska. Je tu veľký dôraz na "realistickost", teda domorodci rozprávajú po svojom a dobyvatelia len španielsky. A napokon uvidíme nielen kráľovnú, ale aj Nea z Matrixu 😀 nadvláda nad hmotou je samozrejme absolútne OP vlastnosť, na ktorú nestačí obyčajná guľka. Na záver máme aj pekné poučenie o odhodlaní hrdinu, ktorý sa postaví za správu vec, aj keby ho to malo stáť život. ()

Čo keby... Hela našla Desať prsteňov? (2023) (S02E07) 

Hela dostáva outcast a je zbavená všetkých schopností. Musí sa najprv naučiť cestu svetla a až keď sa naučí cenu života, bude môcť vládnuť smrti. Docela deep, ako aj finálny súboj, ktorý mi pripomínal až Endgame a boj proti Thanosovi. Napokon, toho uvidíme aj v tejto časti, takže konečne už hráme prvú ligu, po všetkých tých vedľajších príbehoch druhej série ()

Čo keby... Pomstitelia spojily sily vroku 1602? (2023) (S02E08) 

Zatiaľ jednoznačne najlepšia časť napajajuca sa na môj obľúbený Endgame. Zisťujeme kam sa podela Peggy z minulej časti a čo ju čaká. Ocitá sa v roku 1602 vo svete mušketierov a miestneho odboja. V tomto svete je jej postava už mŕtva a teda sa môže bezkonkurenčne zahladiť do Steve Rogersa ako OP verzia postavy z budúcnosti. Watcher vraví, že je to glitch a stačí aby šla s ním a vráti ju späť. Ale Peggy Carter z bojov neuteka a stavia sa výzve záchrany sveta čelom. Zatiaľ ma na sérii celkom fascinujúce animácia, je to akoby sa herci nejak nahrali do digitálnej animácie a všetko sa už nejak doladi. Ale vidno že tie mimiky tváre a rôzne ležérne situácie sú reálne herecké výkony. ()

Čo keby... zasiahol Najvyšší Strange? (2023) (S02E09) 

Za mňa super, epické finále kde uvidíme presne tú echt marvelovku, kde idú proti sebe dve strany, každá je v top skine a výbave, v hre sú rôzne OP itemy (Thorovo kladivo, 10 rings), všetko čo sme videli dostane svojich 15 minút slávy. Sem smeroval celý doterajší príbeh celej série, takže ak toto nebude stačiť, asi treba vymeniť universe. ()

Súvisiace novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (viac)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (viac)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (viac)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (viac)

Reklama

Reklama