Reklama

Reklama

VOD (1)

Thor, ktorý sa nikdy nenaučil byť dobrým hrdinom, usporiada intergalaktickú párty na Zemi, ktorá sa vymkne kontrole. (Disney+)

Recenzie (37)

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Toto bola veľká jazda. Spomedzi všetkých epizód to bol len taký úlet vedľa, ale som za to rád - zasmial som sa a opäť rád videl všetky tie postavy. Howard the Duck a Darcy sa zobrali? Takéto hroty chceš vidieť. Bolo to ale na druhej strane trošku detinské a Loki bol nemsierne trápny. Pokojne ale uvítam takýchto úletov viac. ()

jirikzaboj 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizoda po delší době ukazuje sílu animované série, ve které si můžete prosadit jakoukoliv šílenost. Variace Thor x Hangover by mě nikdy nenapadla a v tom je to kouzlo, které rezonuje nenaplněnými touhami, po kterých se mi ani nesnilo. Do toho vysněný fight pro fanoušky Thor vs. Cap. Marvel a poukaz na různé charakterové nevyrovnalosti a jejich rozdíly. Opět se mihne Duck Howard a dokonce se ožení s někým, koho dobře známe a je to další vtipná skládanka do tohoto chaosu na Midgardu. Loki jako obr a vznešený princ Jotunheimu byl taky boží. “You’re my brother from another mother”. Plno nám známých postav a jedna neskutečné pařba na zemi. Díl poněkud uvolnil napětí a vydává se komediálním směrem. Je k němu nutno přístupovat zdravě a hned od začátku se odreagovat. MCU vtípky jsou často marnotrapné, ale tady se mi dost humor zamlouval. Už jen díky easter eggs na předchozí projekty marvelu a nebo jiné situační gagy. Animaci hodnotím doposud jako jednu z nejlepších ze všech dílů. Epizoda se mi moc líbila, ale pět hvězd si nechám pro seriózní epizody, jako byla ta se Strangem. H ()

Reklama

AloeB 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nakonec vítězí nadhled. Jednoduše sranda. Skvělá vesmírná kalba. A ti fanoušci, kterým se to nelíbí, by měli spálit své garáže plné starých komiksových sešitů a uvědomit si, že tak jako tak jde o blbou zábavu. No a mně vesmírný hangover se Skrully, Surtrem objímajícím sochu svobody a mým oblíbeným superhrdinou jednoduše těžce sedne. ()

MiniMinion 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bolestivě promarněný potenciál. Thor bez Lokiho a bez zkušeností, které by sám nezískal, je hrozně zajímavý koncept, nabízí spoustu možností, a oni z toho udělali… party? Vážně? Párkrát jsem se pousmál, to ano, potěšil mě návrat Natalie Portman (v Endgame jsme ji viděli, tady jsme ji slyšeli… dostáváme takové ochutnávky před Love & Thunder), a souboj mezi Thorem a Captain Marvel byl čistý fanouškovský sen, který působil jako z Contest of Champions, a sám o sobě vytáhl bodové skóre o něco nahoru. Bohužel žádná další slova chvály nemám, zbytek epizody bych popsal třemi slovy: “nuda, infantilnost, cringe”. Jo, je to animák, ale to po Doctor Strange epizodě neberu jako omluvu. 45%. ()

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Keby ste si mohli položiť otázku ,,Čo keby" v Marvel Cinematic Universe, čo by ste chceli vedieť? Čo keby Hydra vyhrala? Čo keby Captain America na konci Prvého Avengera neskončil v kocke ľadu ? Čo keby sa Avengers nerozpadli počas občianskej vojny? A pýtal by sa niekto, čo keby vyrastal Thor bez Lokiho? Je to proste o tom, ako by vyzerala celoplanetárna párty, na ktorej by sa mihli rôzne postavy z MCU, či už to dáva logiku, alebo nie. Ale klamal by som, keby som povedal, že som sa pár-krát nepousmial. Za najlepšie veci na tejto epizóde považujem Darcy a súboj Thor vs. Captain Marvel, i keby mohol byť dynamickejší. A mám pocit, že nebyť toho konca, tak by sa o tejto epizóde toľko nerozprávalo. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (15)

  • Jane o S.H.I.E.L.D.u v této epizodě věděla. Ve filmu Thor (2011) ale o této organizaci nikdy dřív neslyšela. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama