Reklama

Reklama

Osudové pokušenie

  • Česko Osudové pokušení (viac)
Trailer

Úspešný športový agent Derrick Tyler (Michael Ealy) má podozrenie, že ho jeho manželka podvádza. Počas služobnej cesty do Las Vegas povzbudzuje Derricka najlepší kamarát Rafe (Mike Colter), aby si vybil frustráciu z možnej manželkinej nevery vlastným románikom. Derrick si zloží snubný prsteň a v bare upúta pozornosť neznámej ženy... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (33)

mira.l 

všetky recenzie používateľa

No řekněme že dvě hvězdičky za (tentokrát) mrchu Hilary, i když zrovna jí obsadit do role jakési "Femme fatale" asi nebyl ten úplně nejlepší tah. Jinak to teda celou pointou bylo hodně blbý. Ale hlavně ten černej byl ten dobrej a vyšel z toho jako rovnej člověk. To je holt současná Amerika. Jo a ty příšerný zvuky, co to dost často doprovázely, to měla být hudba?? ()

Johnny.ARN odpad!

všetky recenzie používateľa

Hovorím si, neni to Hallmark, to možno nebude až také zlé. No, prisám bohu, keby to robil Hallmark, možno by to nebolo také blbé. Polovica vecí tu nedáva zmysel, herci nemajú čo hrať, dej sa vlečie, nemá to žiadny spád a ten záver, och môj bože. Obdivujem americký súdny systém, kde za úmyselnú vraždu nedostanete ani len podmienku. Chcelo to strašne vybočiť z radu, byť nad vecou a zaujať diváka, no len mi to spravilo nervy a bolo to zbytočne dlhé. ODPAD! ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Treba uznať, že ten rozbeh film je veľmi dobrý. Nevera, prepadnutie, stretnutie sa náhodnej milenky s manželkou, vyšetrovanie prípadu. To všetko diváka pripúta k obrazovke, pretože jednoducho chce vedieť, čo sa stalo. Jedna postava síce vyzerá psychopaticky a je veľmi podozrivá ale je tu nádej, že to celé nebude také jednoduché. Dej sa následne vynikajúco zamotáva, no výsledkom nie je majstrovský thriller. Po hodine sa to totiž začína otáčať do veľmi plochej roviny, bez väčšieho momentu prekvapenia, akoby tvorcovia stratili nápad alebo ani nedokázali vymyslieť, ako to špičkovo zakončiť. Takto z nádejného 5-hviezdičkového filmu je film iba priemerný. A ten záver je maximálne prehnaný, až som skoro zaplakal nad premárnenými možnosťami. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mix filmov Fatal Attraction a Strangers on a Train v totálne prekombinovanom absurdnom prevedení s vyústením v ktorom sa objavia mimozemšťania. No dobre, neobjavia sa, ale je to tak šialené, že som ich tam fakt čakal. Hlavný hrdina a jeho rodinné problémy ma vôbec nezaujímali. Jediný kto film podržal bola kráska Hilary Swanková. Síce hrala debilnú postavu, ale v jednotlivých scénach všetky tie nezmyselné polohy utiahla a hlavne celý čas pôsobila sakra sexy. Škoda len, že pri erotickej scéne nám nič neukázala. Takže výsledkom je prekombinovaný thriller, ktorý svojou absurditou miestami dokáže celkom slušne pobaviť na účet tvorcov. 3/10. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Říkal jsem si, že Hollywood je asi v pěkný krizi, když jako fatalní rajdu vybere Hillary Swank, ale budíž aby si mě dokázala voject jak malýho Jardu a pak zabít, a pokud jde o samotný filmeček, tak jí konec konců zahrála dost přesvědčivě. Slabostí jsou ostatní postavy a jejich chování. Derrick se chová vysloveně imbecilně na to že vede firmu s mnoha milionovýma obratama a taky přiliš submisivně, ale ani ostatní postavy se nechovají zrovna tak, že by si měli tykat s IQ. Jako kdybych měl zahýbat, tak se s tím určitě nepůjdu vystavovat do domu s velkým oknem na pláž a vůbec celá tahle scéna je vrchol blbismu. Ovšem tím neříkám, že mě nezajímalo jak se to celý vyvine, jak už v takových případech bývá fandil jsem samozřejmě svini. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama