Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skrachovaná filmová hviezda Candy, odsúdená za daňové úniky, si najme svoju filmovú dablérku Paulu, aby namiesto nej vykonávala trest v podobe verejnoprospešných prác. Keď si Candy uvedomí, že môže Paulu využívať ako náhradníčku vo všetkých oblastiach svojho života, aby unikla stresujúcemu tlaku slávy, vytvorí sa medzi nimi napätý vzťah vzájomnej závislosti. Ambiciózna Paula však svoju novú identitu šikovne využije do všetkých dôsledkov, ukradne Candy kariéru aj priateľa a nakoniec ju vyhodí z vlastného domu. Candy sa teraz musí naučiť žiť v reálnom svete plnom neznámych a nečakaných nástrah, zatiaľ čo Paula si v pohodlí užíva luxusný život celebrity, o akom doteraz mohla len snívať. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (21)

cyndaquil 

všetky recenzie používateľa

Nechápem čo Drew videla na tomto filme. Námet to je zaujímavý ale scenár, réžia, kamera, nesympatické obsadenie... Toto nemohla považovať za comeback. Drew si zaslúži pompéznejší návrat. Možno to bola prehratá stávka alebo chcela pomôcť kamarátovi tak šla do jeho filmu ako hviezda, ktorá pritiahne divákov ale film nezachránila ani herečka, ktorá už neskutočne veľakrát dokázala, že je v hraní skvelá... Naozaj škoda. Táto recenzia je už dosť dlhá a zatiaľ som len ľutoval Drew, že zostane spojená s týmto dielom... Film to je hrozný. Zdá sa pridlhý a pomaly plynúci. Hrozne mi prekážali vedľajší herci ale aj hlavné postavy. Častokrát som bol nervózny aj pri pohľade na Drew. Ona svoju rolu zahrala dobre ale štvalo ma koho tam hrala. Nebyť toho záveru, dám odpad ale záver som naozaj nečakal taký, aký je a tak sa moje hodnotenie vyšplhalo na jednu hviezdičku. ()

Diaconix 

všetky recenzie používateľa

Dru, čo si mi to zrobila? Tu je vidět, že i z fajnych a krasnych hereček se časem stanu klasicke a protivne roby a jedine co musim uznat je, že to z tim alkoholem ani drogama nemusela moc hrat a ja ji to vjeřym. Jinak mam z toho pocit jak po kolonoskopyjy a pro zlepšeni nalady a vymazani te otřesne Dru si budu muset puztit Andilky. Esli to tak  nezaživně, ale točila schfalně, tak to pak jo, ale i tak mi lebza nebere, proč ti fajni herci musi brat každy brak? Nesu chechtaky? Kdo šetřy, ma za třy by mělo byt asyk heslo těch milovanych celebryt, bo dnešni děcka se na ty devadesatkove filmy pro pamjetniky už nečuči a mě nebavi furt vysvjetlovat, že kdysi to byla taka dobra herečka. Doba je asyk zla a tak se hodi každa přyležitozt i z rypakem do guvna. Jedna hvjezda z nostalgije, ale inak z tim nevyplniž ani čas na hajzlu. Zdař buch! ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Po 5 rokoch sa Drew vrátila na filmové plátno, čo ma celkom potešilo, len škoda, že nie v nejakom lepšom filme :( A pritom po scenáristickej stránke to nebolo vôbec na zahodenie. Ale tie komediálne tendencie za každú cenu tu boli fakt na škodu a skôr mi to pripomínalo ranú fázu Sandleroviek. Možno keby to bolo podané skôr ako dráma s jemným sarkastickým podtónom, tak by to malo o čosi vyššiu úroveň. Ale takto to bolo fakt dosť prízemné. To je veľká škoda, lebo Drew je skvelá herečka, avšak táto dvojrola jej moc nesadla. Ale aspoň za 2* to je! ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tak nejako sa mi chce veriť, že Drew Barrymore do "The Stand-In" vstúpila s dobrými úmyslami. Nie je to nič nové, že sa rozhodne prijať aj komické úlohy, ale mám pocit, že tu mala mať skutočne asi hlavnú rolu Melissa McCarthy. Potom by to asi fungovalo lepšie. Ale ťažko povedať. Pretože mám pocit, že komédia v tomto filme reálne vlastne ani žiadna nie je. S manželkou sme sa na tomto filme nezasmiali dokopy ani raz. Nič z toho čo sme videli nám neprišlo vtipné, žiadny dialóg nemal žiadny ráz ani údernosť. Pôsobilo to úplne bez chuti. Neviem či by som tu ohodnotil niečo vyslovene trápne do neznesiteľného levelu, ale to nič nemení na fakte, že komédia nefunguje. Príbeh ako taký podľa mňa problém nejako moc nie je ale. Verím celkom Candy (Cathy) čo prežíva, prečo sa rozhodla tak ako sa rozhodla a istým spôsobom apeluje na všetku tú falošnosť a fejkovosť, ktorú tento priemysel prináša. Ak to malo vzniknúť čisto pre tú myšlienku, okey... ale dal sa okolo toho napísať úplne iný a lepší film. Nápad zlý nie je a pracovať sa s ním dá. Len na to potrebujete lepší humor a lepšie srdce. A tu nebolo ani jedno. Hodnotenie: C- ()

horskejvlk 

všetky recenzie používateľa

Pokus Drew o comback ? Slabý scénář a nelogické chování tedy slabá dramaturgie se podepsala na výsledku. Je to tak naivní až mi to připomíná že Drew nám chce sdělit že tento film je o ní a jejímu pohledu na slávu a hereckou kariéru, nevím. Jediné plus bylo že Drew to pořád sluší. Její filmová postava nakonec také pochopí že jako truhlářství ji daleko víc baví a její dvojníci zas pozlátko slávy vadí tak jak její předloze, zkrátka film na Nedělní odpoledne kdy člověk tráví skvělý oběd a nechce se moc zapínat mozek a tenhle film je tím pravým. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Versailles, Kentucky, USA. Jedním známým místem je budova Amsden, která má bar, kavárnu a obchod. (TommyZR)

Reklama

Reklama