Reklama

Reklama

Milenka

Trailer

Keď sa zlodej Olivier vlúpe do domu, ktorý má byť prázdny, pristihne ho majiteľka Ariane, ktorá je profesionálna domina. Olivier sa do nej proti všetkým očakávaniam zamiluje, pravidelne sa do domu vracia a necháva sa unášať románikom, ktorý skvetá aj napriek Arianinmu povolaniu. Olivier sa s jej prácou bližšie zoznamuje a občas sa dokonca aj zapojí. Keď však zistí, že Ariane má syna, pokúsi sa ju "napraviť" v snahe ukázať jej možnosť lepšieho života. (Film Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Schroeder nakrútil v "mainstreame" to, čo Francúzi nakrúcali v porne, až teda na scénu začínajúcu v 68 minúte, tu som vážne toľko explicitnosti nečakal. Ale už aj prvá vec, ktorú Ariane chce od Oliviera tak trochu naznačuje, že sa neskôr možno dočkáme niečoho skutočne šokantného. Takže máme tu neortodoxný príbeh lásky, ktorý je dobre zahratý aj nakrútený, len sa naňho treba pozerať optikou svojej doby, ak ho chcete naplno doceniť. No a zaujímalo by ma, kde bolo po celý čas dieťa, ale možno som túto informáciu iba prepočul. ()

Willynka 

všetky recenzie používateľa

Velice neotřelý pohled do duše skutečné dominantní ženy. Bulle Ogier fenomenální, reálná, bez špetky pozérství a vykonstruovanosti. Kdyby takový byl každý romantický film, tak by si jich klidně člověk s chutí za rok pustil i deset. Výborně se doplňující v tandemu se Sekretářkou. Závěrečná scéna doslova oněmující. ()

Reklama

mira.l 

všetky recenzie používateľa

Na dobu svého vzniku asi dost odvážný počin, oba hlavní představitelé Gérard Depardieu i Bulle Ogier podali kvalitní výkony, leč k tomu, aby na to člověk civěl s hubou dokořán, tak nějak cosi chybělo... Mně to tak nějak přišlo, že ten jejich vztah je spíš takovej nevztah, že to vede tak nějak odnikud nikam. Konec jsem čekal taky poněkud bombastičtější. ()

MrPierc 

všetky recenzie používateľa

Malý nevýznamný zlodějíček jednoho dne, po rozražení dveří, objeví SM mučírnu. Pozná dominu, která ho přitahuje. Zcela ho to uchvátí, touží po odpovědích, po smyslu, kdo je pravidelnýmk návštěvníkem. Romantický vztah mezi zlodějem a dominou je zcela opakem toho, co domina provádí v mučírně. I když dokáže mučit a ponižovat své zákazníky, je také pozornou a milující milenkou. Láska v netradičním podnebí. Zatahuje svého milence do své práce i svého života. Snaží se jí být oporou i ochranitelem, protože být domina, chce hodně sebekontroly i přesvědčení. I domina je křehká žena, která musí někdy relaxovat. Velice zajímavý film, který neskončil jen u šokujících záběrů. Hardcore záběry bez cenzury, vstupenka do zákulisí jedné domácí věhlasné mučírny i její vedoucí, račte vstoupit. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Musím uznať, že tento snímok je dosť odvážny na túto dobu, nieto ešte na dobu, v ktorej to bolo točené. Ale je vidieť, že Francúzi sa s tým neserú a že Depardieu je v podstate úchyl, čo ukázal svojim postojom k Rusku. Film plný nekonvenčnosti, bizarnej a uletenej zábavy na pozadí romantického vzťahu, ktorý zákonite musí byť poznačený. Barbet Schroeder určite filmom ohúrila, ale nie úplne nadchla. 60 % ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži (Francie). (BMW12)

Reklama

Reklama