Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při rekonstrukci farmy v Iowě Sam objeví ve sklepě bránu časem, která ho přenese do roku 1919. (Apple TV+)

Recenzie (9)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mile naivní time-travel romanťák, se sympatickou ústřední dvojicí, který k průměru sráží především klišé scénář a fakt, že si tvůrci pravidla ohýbají přesně tak, aby se jim to hodilo do příběhu. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Cestovanie v čase touto formou mám veľmi rád, Radšej späť ako vpred (hoci podľa Hawkinga sa to dá len smerom do budúcnosti). Potešila tiež Victoria Pedretti, ktorú som si veľmi obľúbil v druhej sérii seriálu You (pre iných známejšia z The Haunting of the Hill House). Sklep je pekný príbeh, ktorý by sa niekto mohol podujať prepracovať do komplet seriálu. ()

mikki089 

všetky recenzie používateľa

Za mě definitivně 5 hvězdiček bez dlouhého rozmýšlení. Dylan O'Brien i VIctoria Pedretti podali fantastické výkony. Celý děj, zaměřený hlavně na cestování v čase, je poutavý a není ani zbytečně dlouhý, čímž si dokáže udržet pozornost diváka. Vcelku se jednalo o zajímavou zápletku a určitě překvapivé vyústění, které jemnějším povahám i slzy do očí vtlačí. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Vcelku zaujimava a za mna uz videna podobna romanca s dvoma casovymi liniami. Som velmi rad, ze po vybornom Haunting of Hill House tamojsia filmova Nelly, v podani Victorie Pedretti, tato talentovana mlada herecka dostava stale viac priestoru. Vverim, ze ju cakaju este vacsie filmove role, ako bola ta vo Once upon a time in Hollywood. Tato epizodka sla v duchu vacsiny romantickych dram a zazitych stereotypov. Jednohubka. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama