Reklama

Reklama

Do kríža

(relácia)
TV spot
Publicistický
Slovensko, 2020, 53 min

Obsahy(1)

Diskusná relácia. (RTVS)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (14)

Hamaradža odpad!

všetky recenzie používateľa

Vrchol neprofesionality. Po zhliadnutí dvoch celých dielov nerozumiem, kto tento koncept schválil (je veľmi nejasné kto je diskutujúci a kto moderátor, najmä zo strany neustále zavádzajúceho konzervatívneho demagóga J. Danišku, ktorý rád skáče do reči hosťom, nenecháva ich diskutovať a preceňuje svoj intelekt) a najmä, prečo z peňazí daňových poplatníkov. Miestami táto diskusia troch konzervativcov proti jednému liberálovi pripomína bukkake. ()

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

A takéto veci sú občania nútení platiť zo svojich daní v sekulárnom štáte. Dvaja moderátori sa pod zámienkou "diskusnej" relácie snažia nenápadne rozširovať spiatočnícke názory najväčšej registrovanej náboženskej organizácie na Slovensku. Už od pohľadu arogantný Daniška je ako moderátor katastrofálny, neúctivý a demagogický, Pištik Chrappa tiež dvakrát nevyniká. ()

Reklama

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Ak máte pocit, že Daniška je zlý moderátor, pustite si diskusie na TV LUX!! Problémom diskusných relácií na STV je fakt, že moderátori už dávno nezachovávajú starú dobrú nestrannosť. A tak sa jednotlivé relácie stávajú platformami na potvrdenie si svojho (moderátorovho) svetonázoru. Tak sa stalo Do kríža hlásnou trúbou náboženského konzervativizmu, Večera s Havranom arénou bojovného progresivizmu a Silná zostava deklaráciou liberálneho feminizmu. Na prvý pohľad je to rozdeľujúce a smutné, ale má to jednu výhodu: Každý si môže vybrať svoju "bublinu" a vopred vie, čo dostane. A to je vlastne dobre. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dal som plnú paľbu len kvôli nízkemu hodnoteniu, ale stále si myslím, že je to jedna z lepších diskusných relácií, ktoré vôbec môžeme vidieť na obrazovkách mainstreamu. Chrappa už dochrápal, ostal tam len Daniška, no napriek tomu, že s ním nie vždy súhlasím, teda štýl, ako to vedie, dáva sa tu priestor rôznym názorom. Minulý týždeň tam bola špina Hanzelová a nejaký biskup, priestor dostal každý, ako mal, a nebola snaha o tendenčnosť. Takisto keď tam bol minule financzlodej Mikloš s profesorom Drulákom a bavili sa o Ukrajine. Tento týždeň sa bavili o maďarsko-slovenských vzťahoch, boli tam páni historici s rozdielnymi názormi i jeden Maďar a všetko bolo korektné. Určite to odpad nie je ani zďaleka. A keď niekto hovorí, že Daniška je demagóg, tak čo je potom Vagovič s Havranom? ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Shlédl jsem díl Čo dali Slováci svetu. Líbila se mi krotká nekorektnot amerického hosta, který řekl, že v USA nyní vládne levice, která démonizuje americkou historii a církev a Brusel v tom našel inspiraci. Mluví o totalitním myšlení v současných USA, kde nedostanete práci, pokud nesouhlasíte s tzv. kritickou teorií rasy. https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/15289/373296 ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama