Reklama

Reklama

Letový režim

VOD (1)

Obsahy(1)

Influencerka Ana telefonuje za jízdy a nabourá. Pošlou ji proto na statek jejího mrzoutského dědečka, kde ji čeká nucený digitální detox. (Netflix)

Recenzie (10)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Krásna moderná komédia, kde je zase väčšina mužov prefarbených buzerantov alebo krásne teplomerských černoškov a hlavná postava influencerka, teda totálne zbytočný človek, pre spoločnosť nulový profit. Ale ako rýchlokurz portugalčiny + ponaučenie z toho, že tie južanky tučnejú sakra rýchlo, si zaslúži aspoň jednu hviezdičku. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Andílek na nervy v brazílskom prevedení... Teda aspoň vo svojej podstate to bolo v podstate rovnaké (resp. veľmi veľmi podobné). Akurát tu bola trochu exotickejšia atmosféra, ale to je akurát tak všetko. Protivná "nepochopená" dievčinka, ktorá podstupuje zázračnú premenu, je prakticky rovnaká ako u spomínaného českého filmu. Takže v podstate prvoplánová šablóna, ktorá bola od začiatku dosť ľahko čitateľná. Kiežby to aspoň zachránili nejaké kvalitnejšie dialógy, alebo dôvtip. Nuž, nepodarilo sa... ()

lykan9 

všetky recenzie používateľa

Na to, že se jedná pro mě o vody neprozkoumané, tím myslím brazilskou filmovou tvorbu, tak se zase o takovou hrůzu, jakou jsem čekal nejedná. Herci jsou sympaťáci, názor na tak zvané influencery, má příběh podobný a člověk se vyloženě u sledování nenudí. Pokud se tedy doma s partnerem nudíte, tak Letový režim se dá snést. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama