Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodinka, která se živí podvody a krádežemi, přizve do akce novou parťačku. Ta se ale rychle spřátelí s jejich zanedbanou dcerou a obrátí tak rodinné vztahy vzhůru nohama. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (30)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Toto je typ filmov, ktoré spočiatku pôsobia dosť nevyvážene a nezaujímavo, ale postupne sa rozbalia a hoci po epickej stránke to nie je žiadne terno, ale celé to pozadie zúboženej hlavnej postavy "Old Dolio" tomu dodalo taký zaujímavý feeling. V takejto postave bola Evan Rachel Wood k nepoznaniu, ale zahrala to fakt dobre. Film mal určite super potenciál, ale trochu to stroskotalo na tej nedostatočnej epickosti, a ani dialógy neboli zrovna svetoborné. Ale ja tak fajn, najmä tá pointa. ()

Qitek 

všetky recenzie používateľa

Podivná krása. Old Dolio ( Eva Racehl Wood ) je natolik nádherně zahrané - raněné ptáče, že jí tu lásku s Rodriguezovou přímo přejete, i když to ještě není jasný a smrdí to jen žárlivostí za pozornost, které se jí v dětství nedostávalo. Richard Jenkins je královsky slizký otec až na půdu a celé tohle polámané dětství je zabalené v osobitě podivném “low heist” kabátě, který klame tělem a ze kterého se vyklube nádherná indie romance. Pátou dávám za ten výprask tady. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Uznávam, že Evan Rachel Wood a Gina Rodriguez sú obe vynikajúce. A v závere filmu pôsobia absolútne suverénne a skutočne. Aj keď pravdou je, že počas celého filmu boli pre mňa najlepšími elementami. Na druhú stranu ale "Kajillionaire" viac ako hodinu ide z jedného miesta na druhé a dokopy neprináša veľké množstvo zaujímavých momentiek. A najmä som nemal pocit, že by sme videli niečo, čo by bolo skutočne zaujímavé. Najlepšia scénka počas prvej hodiny je asi u starého pána Abea. Tam je niekoľko dobrých momentiek. A aj zaujímavé pochopenie. No úprimne sa pre mňa film vysoko zdvihol až vo svojej finálnej tretine, kde sa Melanie rozhodne pre Old Dolio spraviť všetko, čo mama povedala, že oni predsa nerobia aby neboli fejkoví. Akonáhle rodičia opustia film a sústredíme sa len na naše dve dievčatá, tak to chytilo tempo a najmä som konečne vnútorne začal vnímať film pre to, čím skutočne bol. Reálne to nie je heist film. Reálne je to skôr príbeh ukradnutého detstva. Keď vôbec pochopíme prečo sa vlastne Evanina postava volá "Old Dolio" tak je to skutočne celkom smutné a tragické. A vďaka výkonu, ktorý Evan podáva pôsobí táto postava maximálne skutočná. Časť na toaletách v tme je pre mňa asi osobný highlight filmu. Tam pre mňa fungovalo úplne všetko. Mrzí ma, že to filmu trvalo dlho, kým som naskočil na jeho vlak, no prvú hodinu by som ohodnotil ako okey film. Čo sa udeje potom je v mojich očiach super. Takže som rád, že som film videl, no pravdou je, že som čakal viac. Hodnotenie: B- ()

Thomas_xxxxx odpad!

všetky recenzie používateľa

Dlho som už ničomu nedal odpad, ale toto si to proste zaslúži aj napriek tomu, že to nie je úplne nepozerateľné, avšak neobsahuje to žiadny prijateľný dej, hlavné postavy robia všelijaké blbosti, ako je zbieranie peny tečúcej zo stropu, chodenie popod skrytý popod plot a človek si len v duchu hovorí, že WTF?. Proste bezduchá a nepotrebná blbosť, ktorá vás úplne vygumuje. ()

darkphoenix 

všetky recenzie používateľa

Jeden z dôvodov prečo milujem filmy a osamelých podivínov v nich. Miranda July má jedinečný hlas a neprestáva prekvapovať. Kajillionaire má úžasné postavy a herecké výkony (Evan a Gina sú úžasné), krásnu hudbu (Emile Mosseri bude big) a neustály pocit, že neviete čo sa stane o minútu. A to je viac než si cinephile v roku 2020 môže priať. Toto je gem! ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama