Reklama

Reklama

Pan Jangle a vánoční dobrodružství

  • USA Jingle Jangle: A Christmas Journey
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Veselého výrobce hraček kdysi zradil pomocník, kterému věřil. O spoustu let později mu ale do života vstoupí hodná a zvědavá vnučka a dá mu novou naději. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (53)

Blazkowicz 

všetky recenzie používateľa

Prostředí je opravdu kouzelné, to se mi líbilo. Zbytek ale stál za prd. Proč do toho cpali muzikál. Kromě toho že je nesnáším, tak se to tam ani vůbec nehodí. Nafasovat na starší dobu moderní odrhovačky prostě nefunguje. I když i bez toho by to pořád byla podprůměrná a nezajímavá pohádka. Nudný děj to zabíjí tak jako tak. 1+* ()

Lacike

všetky recenzie používateľa

Mám rád Whitakera a aj trailer sa mi celkom páčil. Kulisy to má veľkolepé a fakt pekné. Ale akonáhle sa tam začalo spievať, tak som mal chuť búchať si hlavu o stenu. Ja fakt na muzikály nie som a tu sa spieva fest. Po 40tich minútach som to vypol. No a to že tam sú všetci čierni? No a čo. Divné je skôr to, že vo všetkých Hollywoodskych rozprávkach boli doteraz všetci bieli. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Na Netflixe im niekedy riadne vyšíva z ich gýčovou tvorbou, fakt muzikálova hrôza. Nie som rasista ale černochov napasovať do daných úloh v danom období, kedy ich všade vláčili ako najpodradnešjích otrokov fakt dosť mimo, pôsobia tam ako päsť na oko, toto už nieje fantasy ale čisté sci-fi. To ako keby natočili dobrodružný film z Afriky a zo slamených chajd by vybehovali samé biele tváre pre zmenu a naháňali po savane levy a tancovali by z oštepmi a poskačkávali by okolo ohňa, prečo nie. /35%/ ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Vianočná rozprávka od Netflixu vo forme muzikálu, nie len pre mladších divákov. (Nechápem načasovanie Netflixu – prečo nedali premiéru na December?) Vizuálne na celkom dobrej úrovni, ako aj tanečná choreografia a muzikálové časti. Príbeh bez žiadnych prekvapivých prvkov, čo až tak nevadí. To však áno, že je to zbytočne roztiahnutý a nafúknutý na 120 minút (výsledok by možná bol lepší, keby to bolo minimálne o 30 minút kratšie). V druhej polovici filmu cítiť bezradnosť a to Bohužiaľ je vidieť aj na hercoch. Na konci, kde zvíťazí spravodlivosť, mi chýba trochu odvážnejší finálny súboj „dobrého a zlého“. Samotný záver síce kúzelný, ale tá levitácia na konci mi už príde trochu priveľa. Z vizuálnej a z muzikálnej časti slušný výsledok, z režisérskej a hereckej stránky a hlavne z hľadiska scenáru sú však rezervy. P.S.: Kreácia („hračka“), ktorá sa objaví druhej polovici príbehu, z vizuálnej stránky mi strašne (možno až príliš) pripomína WALL-E-ho. Je to kóšer? Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

pafka 

všetky recenzie používateľa

Pro me rozhodne zklamani. Vsichni zpivaji a tanci hned na uvod. Je to Hollywood nebo Bollywood? K indickemu filmu to ma dost blizko nejen tim, ze se tam hromadne tanci a zpiva, ale taky jsou tam vsichni snedi, nebo cernosi. Me to nevadi, ale tohle byl skutecne extrem. Co se tyka deje, tak to by dalo na pul hodiny. Obecne bych rekl, ze to byla po hodine nuda a jeste to trvalo dalsi hodinu. A ta lepsi nebyla. Film byl urcen pro 7+, myslim ale, ze by se melo rict, ze taky 12-. Protoze kdo je starsi, ma se sledovanim zasadni problem a resi jen to, jak u toho vydrzet. Je to kyc, ktery se nepovedl. A vanoce? O tech to vubec neni. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (1)

  • Všechny obchody v Cobbletonu jsou pojmenovány po historických afroamerických vynálezcích. (BMW12)

Reklama

Reklama