Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brett Wade je hazardný hráč, pištoľník a klavirista. Jedného dňa je pri prestrelke ranený a pri ošetrení u neho doktor zisťuje príznaky tuberkulózy. Brett sa vydáva do Colorada, aby sa jeho choré pľúca zotavili. Po ceste sa spolu s Jimmym Rappom zastavuje v Socorro v Novom Mexiku. Miestny šerif sa kvôli prítomnosti týchto dvoch vyhlásených pištoľníkov obáva ďalšej prestrelky. Brettovi však v skutočnosti nejde o ďalšie krvipreliatie. Chce začať počestný život a zachrániť svoju bývalú lásku Rannah Hayesovú pred dráhou dievčaťa zo saloonu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Dobrý western, kde jsem naprosto zíral na Piper Laurie a na to, jaká to byla kočka. Já jsem ji asi opravdu viděl nejmladší v "Carrie", kde už jí přece jen taky už bylo okolo 40. Tady jí to velmi sluší a jako nevinná dívka je neodolatelná. Western ale funguje i v klasické rovině, kdy hráč v hlavní roli je dobrý nápad. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Nenápadný ale kvalitný western, hlavne druhá polovica v bare má úžasnú atmosféru. Napätie v saloone by sa dalo krájať, hlavne vďaka práci režiséra, ktorý si všíma všetky postavy a ich neustále sledovanie sa navzájom. No aj dialógy sú na western veľmi slušné, krátke ale rázne a často aj vtipné. Calhoun je drsňák ako má byť, dosť tu pripomína Goerga Clooneyho. Piper Laurie je kočka, no ukazuje, že vie aj hrať. A Edgar Buchanan, opäť raz v úlohe šerifa, skvele toto obsadenie dopĺňa. 70% ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Piper Laurie bola vtedy neskutocne krasna,  napatie v salloone na urovni. Sice western nepatri k tomu najlepsiemu, co sa v 50.- kach natocilo, no stale slusny priemer   : 65 % ()

ilclassico 

všetky recenzie používateľa

Western sešitý podle klasického střihu. Jediným překvapením je, když hrdina hraje na klavíry Beethovenovu "Měsíční sonátu". V rámci žánru za 3. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčanie prebiehalo v Lordsburgu (Nové Mexiko). (westerns)

Reklama

Reklama