Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policie vyslýchá Mika a Daisy se přizná Thomasovi. Adam pátrá po pravdě o Corinne a dostává se k další oběti neznámé. (Netflix)

Recenzie (5)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stále ideme vo vysokom tempe. Všetko sa síce ešte viac zauzlieva, ale okrem toho dostávame aj nejaké tie odpovede. Znie to ako oxymorón, ale je to tak dobre napísané, že to skvele funguje. No a tie najväčšie prekvapenia nás čakajú samozrejme v závere a identita ďalšej obete tajomnej cudzinky je vskutku maximálne neočakávaná. Trochu jednoducho sa tu síce hackuje a sledujú autá, ale netreba dávať prílišnú váhu drobným nedostatkom. ()

bubun 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak já nevím,  to vážně nikoho z nich ještě nenapadlo, že ty sms nepsala ona? Ale jinak na konci aspoň slušnej twist a začínám být zvědavá. A neodpustím si poznámku na okraj: ta, co hraje "cizinku", Hannah John - Kamen, je mi opravdu hodně nesympatická, a není to tím, jakou roli hraje; spíš si myslím, že je to tím, že vypadá jako mix Rihanny s Victorií Beckham... ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hm, "cudzinka" ma zrejme nejaky absolutny komplex otvarat "oklamanym" oci a obcas si tym "privyraba". Kazdopadne zacina to konecne trosku naberat kontury, i ked sa to zaroven celkom slusne uzli. Odhliadnuc od mimoriadne naivneho a skratkoviteho patrania, hackingu a londynskych presunov, mierny nadpriemer. 60% ()

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím tomu nemám co vytknout, vše postupuje pomalu (ale rozhodně ne nudně) dál, věci se nabalují i poodkrývají. U určitých věcí váháme, zda by šly reálně provést a je tam i nějaká ta berlička (chlápek s úžasnou pamětí a pozorovacími schopnostmi), ale beru to tak, že je to pro to, aby to "odsýpalo" a nenudilo. Super práce. ()

Reklama

Reklama