Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Adama Price kontaktuje neznámá žena se znepokojujícím obviněním, které se týká jeho ženy Corinne. Detektivové Johanna a Wes se ujímají prapodivného případu. (Netflix)

Recenzie (8)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rozhodne zaujimavy otvarak, ktory ma urcite navnadil. Obcas som mal pocit skandinavskej tvorby. Co hodnotim ako pozitivnu inspiraciu. Cuzdinkin "priblbly"-vsevediaci usmev v zavere mi sice prisiel otravny, avsak ostatne postavy su celkom fajn. Az na uleteneho - radoby vtipneho cernocha v oblecku. Ten bude zrejme napriec seriou trusit "veticky". Party tych deciek mala svoju atmosferu a zrejme sa len postupne budeme dozvedat, co nastrocni vyparatili. Co je sice tak trochu uz ohrana platna, ale skor ma zaujima maminino chovanie. Obdivujem manzelovu trpezlivost, kazdopadne zahrala to "velmi sikovne" a tou SMS v zavere dala riadny "headshot". 68% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Máme tu oznámenie od tajomnej ženy manželovi, že jeho žena predstierala tehotenstvo. Ďalej nachádzame alpaku bez hlavy, ktorej ju "odkusol" človek. No a potom dvojica detektívov nájde v lese chlapca v zúboženom stave a dokonca aj nahého. Všetko bude so všetkým súvisieť, to je jasné, ale ako, to po prvej epizóde nemôže mať nikto ani páru a v tom aj tkvie základná návnada tvorcov pre potencionálnych divákov. ()

Reklama

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Co tomu vytknout? Já myslím, že první díl byl velmi povedený. Nenásilné představení postav, nikde to nenudilo, atmosféra podařená. Snad si totiž laťku udrží! Zapínala jsem to s tím, že to natočili Američané.. po chvíli mi bylo jasné, že to byli spíš Britové, ale kupodivu jsem z toho cítila i trochu severu. A to je super! 4,5* ()

vnimatkrasu 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stejně jako předloni Safe, i Cizinec to valí od prvních minut silou orkánu. Kombinace americkýho béčkovýho thrilleru a britský buranský kriminálky na mě zatím každopádně funguje. Na pět hvězd to nemá ambice. Ty čtyři od srdíčka by si ale Harlan Coben moh udržet. I napodruhý. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama