Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leeza navštíví Joea a místní nestačí žasnout nad zázraky, které se dějí. Šokující zpověď odhalí, co se doopravdy stalo páteru Pruittovi. (Netflix)

Recenzie (10)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neskutečně užvaněná epizoda plná moralizování, co středně vzdělaný dospělý (a ani to nemusí být podmínka), ví, tudíž nic nového si nevyslechne. Tajemno se kamsi vytratilo a stěží ho zachraňují oči ve tmě společně s příběhem otce, jenž už se dal tak nějak vytušit. Nejlepší postavou je i nadále fanatická Bev, které by člověk nejraději všechny vlasy vyrval z hlavy... Jestli bude i další díl takhle upindaný, tak Půlnoční mši nejspíše vzdám. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zas sa táto časť trocha zastavila a moc toho neukázala. Je tam nejaké to napravenie hriešnika, krivda, sila viery a iné momentky, ale nič, čo by stalo za väčšiu analýzu. Potom príde tá hlavná pointa troch dielov a nedá sa povedať, že ma to nejako šokovalo, práve naopak, čakal som to. Vyobrazenie okrídlenej mocnosti bolo nádherne a ešte nádhernejšie bolo vyobrazenie príbehu do drevorezby. To bolo fakt geniálne a fantastické. Len škoda, že všetko v tejto časti bolo predvídateľné, lebo to čo tomu predchádzalo, sa dalo očakávať presne tak, ako to pán režisér vytvoril. Tak zas trocha moje nadšenie opadlo, ale dúfam, že ešte nie je nič stratené. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Este jednu vec som zabudol v predoslych epizodach vyzdvihnut, a sice vynikajuci soundtrack a zvukove efekty. Ale k epizode. Potvrdila sa predtucha o "ctihodnom panickovi" a dostali sme i vysvetlenie k lietajucej "bytosti". Tak nejak som si ju predstavoval..to mysterium okolo nebolo vynimocne, v mnohych filmoch sa tento "stret" udial "navlas" rovnako. Takze v tomto smere, ziadna inovacia. Par vybornych konverzaciek, ale v zasade vyrazne slabsia epizoda oproti predoslej. Slabsi priemer. Manipulatorka Bev je bytostne odporna. :D, ono to vsak funguje iba ta, kde su ludia dovercivi a naivni, coho mnohokrat je clovek svedkom na domovych schodzach. :) ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Flanagan jde v této epizodě do hloubky. Otázky víry a náboženství obecně, přednáší skrze své postavy srozumitelně a vytváří silné momenty založené jen na špičkových dialozích a hereckých výkonech. A kolem toho všeho, se jako ostnatý drát obepíná nezřetelná hororová linka. S každou epizodou udělá Flanagan další smyčku, takže očekávám luxusní vyvrcholení. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prelomová epizóda, aspoň z toho hľadiska, že komu tento štýl rozprávania nesedí, tak by mal seriál nechať tak. Síce sa dosť filozofuje, ale čaká nás aj jedno veľké prekvapenie. Okrem toho Flanagan zariskoval a ukázal naplno ústredné monštrum, i keď po objasnení jeho chovania nie je úplne na mieste použiť tento termín. Ale čisto technicky ide o hororové monštrum. Inak sa bude aj odpúšťať, čo by nemala byť záležitosť veriacich pretože sa to tak niekde píše, ale všetkých ľudí. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama