Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po bouřce zůstane na mořském pobřeží něco děsivého. Později, když se místní sejdou na slavnosti, dojde k tragédii, ale taky se stane zázrak. (Netflix)

Recenzie (11)

Nach 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál zatím působí tématicky hodně o víře. Má spoustu keců a něčeho temného v pozadí, co se dozajista přihlásí o svou porci masa. Horor to je zatím minimální, ale vztah k postavám se daří budovat a dalšími díly očekávám více a více napětí. Celek jinak působí podobně, jako předchozí díl. Jen je zhruba o pět procent zajímavější. Z toho důvodu uzpůsobuji i hodnocení. 70% ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čtvrtina epizody je o tlachání na pláži, čtvrtina o alkoholu a Bohu v nově vzniklé pobočce anonymních (sic!) alkoholiků na ostrově. Jako plus bych viděl permanentní neklid vinoucí se celým dílem a náznaky temnoty vrcholící nečekaným závěrem. Nejodpudivější postavou, z hlediska povahy a činů, je Bev. Tož dám šanci dalšímu dílu, což jsem si v polovině epizody ještě nemyslel. ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Myslel som si, že pilotný diel bol len taký predvoj, po ktorom to začne hustnúť a vývoj okolnosti sa bude zintenzívňovať. A tento diel mi to len utvrdil. V tomto už toho bolo veľa, je tu silná atmosféra i niekoľko vypätejších scén. Tlieskam hlavne kamere, ktorá bola bravúrna, čo ona dovádzala, sa tak často nevidí. Začal som sa na ostatné diely tešiť. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda sa oproti pilotu možno trochu vlečie, ale zase sa ukazuje, že Flanagan sa bude sústreďovať na dialógy. Čím sme ale bližšie k záveru, tým pribúdajú hororové prvky a na tomto veternom a upršanom ostrove, špeciálne v noci, perfektne fungujú. A ani nepotrebujeme vedieť, čo obyvateľov dedinky ohrozuje. Farár hľadá v utrpení zmysel, hlavná postava iba zbytočnosť, snáď sa to všetko myšlienkovo medzi sebou v zmesi žánrov prepojí... ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hm, ok....atmoska "just kicked in". Uvod na plazi i vyborny rozhovor s knazom, ci tragicka udalost na faire...slusny podton niekde v uzadi. Obcas to malo dokonca uroven "The Outsider", co je pre mna jeden z najlepsich atmosferickych horrorov vobec. Ok, uz som konecne "zahacknuty". "Bytost" bude asi vysoka. :) Zaver z kostoliku pozname, z mnohych rozpravani i "skutocnych" udalosti. V tomto pripade vsak "fungoval". ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (1)

  • Vyplavené kočky na pláži byly ve skutečnosti vycpaná zvířata. Racci kroužící nad nimi byli doděláni digitálně. (NiWi)

Reklama

Reklama