Reklama

Reklama

Nový život

(seriál)
Rodinný
Slovensko, (2020–2021)

Réžia:

Ján Novák

Hrajú:

Alexander Bárta, Helena Krajčiová, Milo Kráľ, Max Bolf, Henrieta Mičkovicová, Betka Stanková, Jozef Vajda, Ján Jackuliak, Ivan Krúpa, Barbora Švidraňová (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(128)

Obsahy(1)

Traja štyridsiatnici a najlepší kamaráti, hokejista Dušan a futbalisti Pavol a Lucia, sa rozhodnú v rovnakej chvíli ukončiť svoje dobre rozbehnuté športové kariéry. Každý z nich má na to celkom iný dôvod - zranenie, túžbu po rodine alebo životnej zmene. Všetci traja sa ocitnú na začiatku nového života a musia si vybrať cestu, ktorou sa vyberú. Uvidíme, ako sa vyrovnávajú s veľkými životnými zmenami, ako sa mení ich vzťah k rodine a ako si konečne užívajú všetko, čo si pre kvôli profesionálnemu športu odopierali. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (14)

mira007 

všetky recenzie používateľa

Scénáristický mág Kolečko si zkusil na Slovensku "nekonečný" seriál se zajímavým námětem sportovců, kteří končí kariéru a hledají "nový život" Jenže jakmile po pár dílech si ten hokejista, fotbalista a brankářka najdou práci, tak je s exkluzivním námětem šmitec a jede se ze 80% běžná vztahovka ( takže pokud jste alergičtí na běžné nekonečné seriály, tak vás ani tohle nevyléčí ) ale ze 20% to má nějaké pozitivní věci, které z toho dělají zábavnější věc: 1) Alexander Bárta - jeho postava zhýralého fotbalisty je tahounem 2) má to dost zábavných momentů, kde je cítit rukopis, dialogy a styl humoru alá Kolečko 3) muzika - všiml jsem si, že ve slovenských seriálech se rozjel trend vypomoci si taneční muzikou místo filmové hudby a ono to celkem funguje 4) Sagvan Tofi v roli veksláka se jménem Derek Tofi - kdesevzaltusevzal, kamarád do deště na pár dílů v nekonečném seriálu WTF? 5) Trenčín - budiž přičteno k dobru, že se krom ateliéru točí i v pěkných exteriérech ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

"Nový život" je ďalší z radu libtardských televíznych seriálov z produkcie tv joj, ktorý všemožne podporuje polarizáciu spoločnosti. Žiadna TV stanica, by nemala mať právo a možnosť takto zákerne manipulovať ľudí. Žiaľ na Slovensku je to zatiaľ tak ako to je. Normálneho človeka takéto niečo len pohorší. Toto je však úroveň Jojky, ktorá má svoju vernú skupinu oblbnutých zombie divákov s IQ 90 a menej, ktori presedia na gauči ročne stovky hodín, len aby sledovali tieto manipulatívne zvratky. Absolútne choré vymývanie mozgov. Som znechutený z tejto primitívnej liberálnej propagandy. Je už načase prestať šíriť medzi ľudí takýto zákerný odpad! ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Trasľavý hlas Čekovského s okuliarmi zakalenými v hovnovej farbe, to je to čo má úvodnou znelkou nalákať diváka. Aspoň že ho tam nedali hrať, to by sa z toho stal kabaret, keďže tento podivín zmení každý rozhovor na pesničku alebo rusínsky vtip. Ďakujeme, ale radšej menej Čekyho na obrazovkách. K samotnému seriálu. Koho má zaujať nejaký debilný námet, že športovci ukončia kariéry a ako sa s tým musia vysporiadať? Opäť scenár totálne nezaujímavý, sílene sa snaží byť vtipný a ten trápny pocit zo scénky, keď hrá Bárta opitého, ma už neopustí. Už po 10 minútach je seriál nepozerateľný. ()

petrsv 

všetky recenzie používateľa

Je to sice jen z těch typických TV seriálů, ale několika drobnostmi přece jen vyčuhuje z řady. Není to jen interiérové, je to sice hodně vztahové, ale asi tak 1000x vtipnější než většina dnešních obdobných seriálů. A použitá hudba sedí jak prdel na hrnec. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Prežil som prvú sériu a môžem povedať, že Kolečko na Slovensku prežil svoju scenáristicku smrť. Najskôr Hrobármi a teraz týmto, hm, počinom. Druhú sériu už prosím nie ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Tak a je to tu jojka reaguje na oteckov,ktorý už iba poznovu rozsievajú pregnatnosť okremných singulárných symptomatických naturelov a tendenčne s delimitovanou dávkou plagizácie vnáša nový prídych,ktorý vzhaldom na repetívnosť predlohy a odrastenejšiej výpravy dáva šancu na úspech! ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Jojkárska odpoveď na Markizáckych Oteckov a ďalší nekonečný seriál o bežnom živote, v ktorom sa ale že vôbec nič zaujímavého nedeje a v prípade dopytu sa dá natáčať do nekonečna. Jedna * za to, že mi to prišlo o chlp lepšie ako spomínaný seriál Markízy. Celkovo však zbytočnosť. 10% ()

janesX 

všetky recenzie používateľa

Snáď to môžem ohodnotiť aj napriek tomu, že som o tento počin asi len trikrát náhodne zavadil, a ak k tomu dodám, že som to sledoval vždy len po reklamu (veď ako inak sa dá na jojke), to tiež snáď nebude nikomu vadiť. Napriek tomu mám dôvod si myslieť, že potenciál úspechu tu je, a to vo vtipných, sarkastických dialógoch. Ale kazí to hneď väčšina hercov a herečiek, ktorí(-é): 1.hrajú viac akoby mali; 2.viac ich trápi či budú v zábere dobre vyzerať; 3.boja sa, akoby, že popletú text; Samozrejme že česť výnimkám, no to už seriálu asi nepomôže. Prehrávanie patrí okrem divadla ešte tak do sit-comu, takže sem určite nie. Napriek všetkému to držia spomínané dialógy v scenári, ale aj tak mám nutkanie ubrať jednu hviezdu, kvôli tiež už spomínaným reklamám - čo by asi nebolo celkom fér.. ()

Uesbe 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál vymyslel niekto, kto nenávidí športovcov.....tlieskam mu a lúpem sa od škodoradosti. Toto nie je guilty pleasure, toto je smažené oreo. ()

Ronee 

všetky recenzie používateľa

Vždy sa pobavim na tychto pseudointelektualoch na csfd, keď idem na nejaký slovenský seriál pozrieť a vidím tam samý odpad. ()

Hrabovo 

všetky recenzie používateľa

Ešte som nevidela nič z oblasti pohyblivých obrázkov, kde by ale úplne ale naozaj úplne všetci hrali zle - od detí cez puberťákov po renomovaných hercov. Ak prižmúrime všetky oči, znesieme Bártu a Vajdu (obaja majú na viac) a roztomilú postavu pritrúbleho Juraja Lohu... ()

matushsvk odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalší z "kvalitných" počinov TV Hnoj, ktorý som dokázal počúvať pri umývaní riadov asi 10 minút. Ľutujem všetkých zúčastnených, nehovoriac o divákoch. ()

Richmond 

všetky recenzie používateľa

Povedzme si otvorene, je to sračka. Ale tentokrát je aspoň vidieť, že sa niekto snažil. Scenár- jedná veľká pohroma, trápne scény, prestrihy zo scény na scénu absolútne všakovaké. Herecké výkona sú jedna veľká tragikomédia. Od skrachovaného moderátora Páli Vás to až po Maxíka Bolfa- mladého sexsymbola TV Hnoj. Seriál nešetrí trápnosťou scenáru, hercov, námetu, produkcie, výpravy a všetkého možného s tým spojeného. Ale už ste niekedy niečo milovali a zároveň nenávideli? Toto je môj vzťah k tomuto seriálu. Debilina na x-tú ale nemôžete to prestať pozerať. Ako tak to zachraňuje Bárta, až na scény, kde hrá opitého (povedzme si otvorene vtedy túžim po štamprlíku ja, aby som sa od trápnosti neposral). Love-hate relationship odo mňa, ale z čisto objektívneho pohľadu tomu nemôžem dať viac ako jednu hviezdu. 20% 1* ()

5bw odpad!

všetky recenzie používateľa

Neprekvapilo ma to. Myslím to, aké je tento seriál hovno. Zase raz pridrbané a šialené zvraty, ktoré by asi mali byť dramatické, ale sú smiešne, čo je ale skôr devízou denných seriálov. Nehovoriac o tom, že šestnáťročných školákov hrajú tridsaťroční herci a do toho ešte neskutočne neznesiteľná, debilná a smiešne prehnane cholerická postava Tomáša (nehovorím, že mladý Bolf nemá ani štipku talentu, ale táto postava je číre zúfalstvo). Nechápem, ako môže v roku 2020 ešte vzniknúť denný seriál. Teším sa, keď konečne skončia tam, kam patria - na odpadisku dejín. ()

Reklama

Reklama