Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Herec a dědic průmyslového impéria Nick natáčí v Římě svůj první film. Přitom se zblázní do nové seznamovací aplikace, která ho zavede na cestu sebedestrukce. (Netflix)

Recenzie (6)

jokino odpad!

všetky recenzie používateľa

Možno z akejsi psychologickej roviny, pre teoretické uvedomenie si dnešnej doby, xy rôznych existujúcich apps, čo všetko sa môže stať, dôsledky za činy a celkovo dnešný online svet + dopad na generáciu dnešných mladých a aj rôznych ďalších užívateľov, možno ako akási výstraha - ok, ale inak film celkovo úplne oničom. Bez akejkoľvek výpovednej hodnoty. Herci - skôr neherci, dejová línia prakticky žiadna, neustále skoky v scénách, divák sa stráca. Mal som čo robiť, aby som to vôbec dopozeral.. ()

Reklama

Skeksis odpad!

všetky recenzie používateľa

Nudný film o hovne, ktorý bol rovnako debilný ako tá "Ježišova" parochňa. To tak dopadne, keď sa Taliani hrajú na Black Mirror alebo čo. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Jako kdyby se autor vzhlížel v Sorentinově Velké nádheře a snažil se natočit podobný bohémský svět…ale s aplikacemi v ruce. A jelikož jsem na pomezí světů s aplikacemi a bez, tak můžu říct, že jsem tomu klukovi vůbec nerozuměl a chtěl jsem mu dát pěstí. A to jsem jinak docela pacifista. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama