Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Začiatkom 60. rokov, počas tajného a nezákonného programu CIA na experimentovanie s ľuďmi MK-Ultra, sa psychiater Ford Strauss (Anson Mount) pokúša o schválenie lekárskych testov LSD. Jeho morálne a vedecké hranice sa posunú na maximum, keď ho osloví agent CIA Galvin Morgan (Jason Patric), aby spustil časť programu vo vidieckej psychiatrickej liečebni v Mississippi. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Sposob, akym tuto skrvnu na rukach americkej tajnej sluzby v 70tych rokoch sfilmovali dost unavuje a vdaka tej psychadelike a podvrhu v zavere nedrzi moc pokope. Z historickych pramenov som vsak cosi-malo o problematike vedel, a tak som sa nestracal. Toto mi prislo dost vytrhnute a neucelene, tazko divacky stravitelne. A wtf, co bolo s tym "recruitment-om" manzelky?! Meh..neodporucam, vycerpa, mozno z nudi, ale divacky zazitok sa nekona. Mohli z toho urobit radsej hrany dokument. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Začnem výhodami:  - je to nenáročné, monotónne a bez výraznejšej scény, takže si kľudne môžete nastaviť zvuk telky na požadovanú stupnicu a zaspávať pri tom bez obavy, že by ste susedov rušili zvukmi výbuchov, prestreliek alebo neviazaného sexu. Nevýhody: - všetko ostatné ()

Reklama

Reklama