Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Nájdu brutálne zabitú ženu a všetky stopy súvisiace s jej smrťou majú niečo spoločné s vraždami z minulosti aj súčasnosti. Policajná korupcia a pochybné obchodné transakcie sa čoskoro prepletú s hrôzostrašnými zločinmi a okultnými praktikami. Uprostred tejto neprehľadnej pavučiny sa ocitnú dvaja detektívi so spoločnou minulosťou. Na ich strastiplnej ceste za odhalením pravdy je ich osud v rukách duchov nespokojných mŕtvych v hraničnom priestore medzi životom a smrťou. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (2)

Monikka 

všetky recenzie používateľa

Není to špatný, ale ani nezapomenutelná kriminální pecka. Pokud máte chuť na jednorázovou osmidílnou docela slušnou kriminálku, zkuste to. Závěr mohl dopadnout lépe, chyběl mi ten šokující wow efekt na konci, pár věcí zůstalo neobjasněno, ale atmosféra byla po celých 8 dílů slušná. Bála jsem se "fantasy" závěru, ale vrah/vrahové jsou reální ;-) ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Ďalší seriál, na ktorom krásne vidieť, aký "má zmysel" samostatne hodnotiť epizódy, keď sú súčasťou jedného a toho istého príbehu. Nechápem tomu, pochopil by som, keby bola každá jedna časť o niečom inom, pričom pri sériách, najmä tých dlhších, je absolútne jasné, že dôjde k výkyvom deja, zmene tempa, ba dokonca k atmosfér či dramatizácii. Hlava mi to neberie. Čo sa seriálu týka, nie je to zlá kriminálka, náznaky mysteriózna sa uprieť rozhodne nedajú, atmosféra je pomerne slušná, človek do poslednej chvíle (ne)tuší, čo bude hlavným znakom záveru, no o horor sa nejedná ani z ďaleka. Každopádne, Ja osobne som bol spokojný, lebo taká mýtická vražda na úvod, nikdy nie je zlá. ()

Reklama

Galéria (50)

Reklama

Reklama