Reklama

Reklama

Gorillaz: Reject False Icons

  • Austrália Gorillaz: Reject False Icons

Recenzie (4)

ancientone 

všetky recenzie používateľa

V záverečnom momente filmu sledujeme vo veľkom celku premenu Damona Albarna na obrovskú siluetu jeho animovaného alter-ega 2D. Obraz Albarna stojaceho v prerastenom tieni svojho fikčného alterega alebo, naopak, Albarn v životnej veľkosti, odhaľujúci ľudský základ siluety opäť pôsobí ako vcelku prvoplánový vizuálny tróp vo funkcii záverečnej bodky. Pritom stačí zaloviť v nedávnej minulosti skupiny, aby sme vylovili podstatne hravejšie narábanie s s alteregami hudobníkov na hranici reálneho a fabulovaného (napríklad klip Humility)… Na novom filme o Gorillaz tak v konečnom dôsledku prekvapí práve jeho nedostatok invenciea rezignácia na dôslednejšiu prácu s konceptom.. viac na: https://www.kinecko.com/gorillaz-bez-silneho-konceptu/ ()

SpaceOdyseus 

všetky recenzie používateľa

Jako dokument to moc nefunguje. Hewlett nejde moc do hloubky. Jako portret kapely zachycujici obdobi kolem vyjimecne desky to funguje skvele. Je to plne skvele Albarnovi muziky a Hewlettovych silenych obrazu a ja jako fanousek obeho jsem si jen vrnel. ()

titmok 

všetky recenzie používateľa

Na to že Gorillaz sú moja obľúbená kapela tak ma to docela sklamalo. Chcel som ísť na to do kina lebo to dávali iba raz v živote ale nemohol som, potom to pridali na YouTube tak som sa potešil že si pozriem super dokument o super kapele (pravdepodobne som to preceňoval). Bolo to rozdelené na 3 časti, tak asi začnem prvou. *1. Humanz: 70%* - celý problém tejto časti bol že to bolo až moc také natlačené všetko na seba, všade mega veľa svetiel, strmhlavý dej a tiež tam mohli dať viac vtipného kontextu. 2. Humanz Tour: 55% - toto ma niekedy až docela nudilo, stále o tom istom, stále objímačky, stále skúšky na pódiu, bla bla bla. Keby tam napríklad dali viac toho ako niekde prilietajú a fanúšikovia ich vítajú alebo nejakú viac humornú scénku. Ach jaj, čo už. Not great, not terrible 3. The Now Now: 90% - Táto časť sa mi páčila najviac, možno aj preto že Now Now je môj najobľúbenejší album. V tejto časti bolo všetko čo som potreboval - ako vznikali pesničky, kresby atď... proste super podívaná. Keby som to celé videl v kine možno by sa mi to viac páčilo, ale čo už stále je to best kapela. Odkaz: https://www.youtube.com/playlist?list=PLtKoi37ubAW0xa-TXHSDHJPp7yku7YoFt ()

Reklama

Reklama