Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plánovačka eventov Rachel Davisová (Danica McKellar) sa vráti do svojho rodného mesta v Tennessee, aby prijala najlepšiu pracovnú ponuku vo svojej kariére – na 30. výročnej vianočnej oslave Smoky Mountain Christmas v Dollywoode, pričom sa dostane do tímu s prevádzkovým riaditeľom Lukeom Hakmanom (Niall Matter), človekom bez fantázie, aby naplánovali podujatie, ktoré musí byť rovnako okúzľujúce ako samotná Dolly Partonová. A keď sa z Dolly stane tak trochu dohadzovačka, dollywoodska slávnosť Smoky Mountain Christmas rozžiari nebo radosťou, smiechom a láskou. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

awerto 

všetky recenzie používateľa

Pardon, ale nudny pribeh, nezmyselna rezia, hlupy scenar, herecke vykony nulove. Ale je tam Dolly... tak aspon jedna hviezda. ()

Reklama

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Rozumím, že vánoční filmy točí herci nižší kategorie, ale film nezachrání to, že se na diváka valí příval zbytečných slov, klišé a rádoby jiskření. Hlavní hrdinka je téměř nehezká a hlavní hrdina hraje takové ty hodné trouby dokola. Reklama na Dolly Parton moc nezabírá, protože světélkové přezdobení došlo k hysterii výzdob a vánoční atmosféra se zvrhává na reklamu venkovního osvětlení. I pro milovníky vánočních filmů (kam patřím) mám problém nějak nasáknout ten romantický příběh. 45% ()

Galéria (50)

Reklama

Reklama