Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď hviezda country hudby Charlotte Quinnová (Laura Osnes) smeruje domov, aby si dala tak potrebnú vianočnú pauzu, zistí, že jej rodné miesto je všelijaké len nie pokojné: jej hudobné vydavateľstvo žiada od nej ďalší album, pričom jej skráti termín dokončenia, a jej rodičia sa chystajú odísť do dôchodku práve vtedy, keď jej brat Eric (Jesse Irving) oznámi, že zvažuje, že sa po troch rokoch v Afganistane dá znova naverbovať. Aby toho nebolo málo, jej bývalý priateľ Taylor Robb (Markian Tarasiuk) prišiel do mesta presvedčiť ju, aby s ním spievala v špeciálnom vianočnom programe, ktorý sa objaví v celoštátnom televíznom vysielaní. Charlotte nájde útechu v hrejivom úsmeve armádneho veterána Matta Walsha (Stephen Huszar), ktorý prišiel do mesta, aby pracoval ako dobrovoľník v bytovej organizácii veteránov. Keď sa Charlotte opäť oprie o vianočné tradície svojho rodného mesta, zistí, že k Mattovi niečo cíti, vyrieši zopár problémov a nájde inšpiráciu tam, kde ju čakala najmenej. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Tento film je ťažká nuda. Keď už sa schyľovalo, že to zachránia nejaké autorské skladby, zaznelo iba pár tónov a koniec. Tento film zúfalo potreboval nakopnúť niečím hudobným, dramatickým alebo aspoň nejakou zápletkou a nie, že sa celý čas budú len spoznávať dvaja hlavný hrdinovia. ()

Teachman 

všetky recenzie používateľa

Námět a zápletka: 3/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

Reklama

Galéria (21)

Reklama

Reklama