Reklama

Reklama

Zámek a klíč

(seriál)
  • USA Locke & Key
Trailer 1
USA, (2020–2022), 21 h 31 min (Minutáž: 34–57 min)

Predloha:

Joe Hill (komiks)

Hrajú:

Kevin Alves, Thomas Mitchell Barnet, Coby Bird, Asha Ashanti, Laysla De Oliveira, Griffin Gluck, Eric Graise, Connor Jessup, Emilia Jones, Hallea Jones (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(28)

Otec tří dětí je zavražděn. Sourozenci se tak nastěhují do domu, který je plný klíčů proměňujících realitu. (Netflix)

Recenzie používateľa *CARNIFEX* k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2020) (S01) 

Rozhodne viac fantasy rozprávka s minimalistickými prvkami horor žánru, než horor ako taký. Každopádne, je to pomerne pútavo podané, samotný nápad okolo kľúčov s rôznymi "schopnosťami" bavil, a tak druhej sérii dám šancu rovnako, ako tej prvej. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Nemá to už tú tajomnosť, atmosféru ani prekvapivé zvraty, ktoré boli najsilnejšou stránkou prvotnej série, ale to sa dalo asi čakať, keďže sú už všetky karty odkryté. Kladie sa väčší dôraz na osobné konflikty medzi postavami (netvrdím, že je to zlé) než na to, čo by malo tento seriál radiť medzi horor žáner. A vôbec, celkovo to už na mňa pôsobí viac detsky, čo je strašná škoda, lebo potenciál seriálu by mohol byť väčší, než dosiahol druhou sériou. Pre mňa osobne bol pomerne veľkým problémom aj extrémne pomalý rozbeh. Takmer 6 epizód sa nič prevratné nedeje, sú tu len akési drobky, ktoré by mali nalákať na pokračovanie v sledovaní, lenže tie sú takpovediac príliš nevýrazné, no a potom sa zdá 8 hodinová stopáž ako solídna vražda voľného času. Čakal som viac, no pre Vaše deti to bude dostatočná zábava v rámci fantasy žánru .. ()

Reklama

Reklama