Reklama

Reklama

Krycie meno Lev

Trailer 3

Obsahy(1)

Psychiatra Romaina Martina (Philippe Katerine) fascinuje jeho nový pacient Léo Milan (Dany Boon), ktorý tvrdí, že je medzinárodný agent s krycím menom Lev. To bude zrejme nejaký blázon, však? No, možno nebude... Jedného dňa Léo prezradí Romainovi, že mu onedlho unesú snúbenicu. Keď Louisu skutočne unesú priamo pred očami psychiatra, Romain si uvedomí, že Léo je jediný, kto zrejme vie, čo sa tu vlastne odohráva. A je zároveň jediný, kto má informácie a môže mu snúbenicu zachrániť. Zúfalý Romain pomôže Léovi utiecť z liečebne a snaží sa s ním udržať krok v divokej parížskej naháňačke, aby zachránil Louisu (Anne Serraová) a zabránil lúpeži storočia vo Francúzskej centrálnej banke. Šokovaný psychiater Romain napokon musí uznať, že Leo má naozaj neobyčajný talent hodný skutočného špičkového špióna. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (13)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Asi nejhorší komedie od Danyho Boona a jeden z nejhorších Francouzských filmů za posledních 5 let. Nezasmál jsem se ani jednou, přišlo mi to celé trapné, nudné a nezajímavé. Dost možná to způsobil i otřesný Slovenský Dabing, kde by i sebelepší vtip nevyzněl vtipně. 2 hvězdy ze soucitu k Boonovi a mé oblíbené Francii. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

To spojenie nesúrodej dvojky mi trochu pripomenulo komediálnu klasiku Drž hubu. Naviac sa tu parodujú špiónske filmy. Teda snažia sa. Dany Boon je v akcii prekvapivo uveriteľný, ale vôbec mi to nepripadalo vtipné. Len sa tu divne ksichtí. Philippe Katerine ma nebavil už vôbec a buddy chémia medzi nimi poriadne nefunguje. Takže až na občasnú priemernú akčnú scénu to je riadna nuda. 4/10. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Pokud už jste nějakou komedii s Dany Boonem viděli, tak víte, co čekat. Je to hodně ztřeštěné, bláznivé a nelogické, ale příjemně si u toho odpočinete a pobavíte. ()

Galéria (65)

Reklama

Reklama