Reklama

Reklama

Güzelliğin Portresi

  • angličtina Portrait of Beauty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti svojho otca, s ktorým sa už roky nestretla, sa Nisan (Burçin Terzioglu) so svojim manželom a dcérou vracia do domu svojho otca. V tomto sídle, odkiaľ pred rokmi utiekla, sa dejú zvláštne veci. Čo sa vlastne v skutočnosti deje na tomto mieste a aké je tajomstvo ženy na obraze? (DoubleFucker)

Recenzie (7)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pomerne nízke hodnotenie ma prekvapuje, horor - thriller z tureckej produkcie totiž od začiatku chytí a nepustí až do konca. Keď má byť strašidelný tak je, keď má prekvapovať zvratmi tak prekvapí a keď má všetko vysvetliť tak to vysvetlí. Finále je možno už zbytočne dlhé a prinesie béčkové elementy, ale pokiaľ sa vám páčil priebeh deja a príjemne prekvapil zásadný zvrat, tak si ho užijete. Dôležitá je aj myšlienka o tom, ako výrazne nás ovplyvňujú veci z rannej mladosti a ako dlho sa môžu činy jedného zlého človeka prenášať na psychiku a osudy ďalších, spočiatku nevinných ľudí. Takéto dielka sa točia prevažne v Španielsku, Turagay a dvaja scenáristi ich asi majú napozerané. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Rodina sa opäť nasťahuje do starého domu. Po údajnej samovražde otca tam príde bývať dcéra s rodinou, ktorá však od neho v minulosti utiekla, pretože otecko bol tak trochu magor. Jeden z jeho obrazov je však očividne prekliaty a žena na portréte nie je tak celkom iba maľba. Fajn nakrútené, fajn zahrané, zaujímavý príbeh. Turci však prekvapili predovšetkým solídnym scenárom, ktorý priniesol nejaký ten zaujímavý zvrat, a z duchárskeho hororu sa prekvapivo vykľulo niečo úplne iné. Dokonca aj hlavná hrdinka bola celkom fajn... na Turkyňu. Napriek tomu si myslím, že vyše dvojhodinová stopáž bola úplne zbytočná a strašidelných výjavov je na škodu veci dosť málo. Film nevydesí, ale celkom zaujme. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Horor, z ktorého sa nakoniec vykľuje kriminálka - to je presne to, z čoho som celá natešená. Nijaké mysteriózne nezmysly a konce typu: zlí duchovia nakoniec zmiznú, alebo nejakí preživší uniknú zlým silám. Ok, sympatickí herci, najmä otecko hlavnej postavy, ktorý maľoval pekné obrázky. ()

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Film začal dobre o to horšie skončil.Zaverečny zvrat bol trocha pritahnuty za vlasy a bečkove zaver plny krvi a kliše ako zachrana v poslednej chvili tiež nepridali na finalnom hodnoteny.Samozrejme,je zaražajuce,že na zachodoch na psychiatrii nemaju mrežovane okna a tak lahko sa da odtial ujst lol.Film radšej mohol zostat mysteriozny,tak ako sa na začiatku tvaril.Otecko hlavnej postavy nemaloval pekne obrazky. ()

Reklama

Reklama