Reklama

Reklama

Güzelliğin Portresi

  • angličtina Portrait of Beauty
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Po smrti svojho otca, s ktorým sa už roky nestretla, sa Nisan (Burçin Terzioglu) so svojim manželom a dcérou vracia do domu svojho otca. V tomto sídle, odkiaľ pred rokmi utiekla, sa dejú zvláštne veci. Čo sa vlastne v skutočnosti deje na tomto mieste a aké je tajomstvo ženy na obraze? (DoubleFucker)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (7)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Horor, z ktorého sa nakoniec vykľuje kriminálka - to je presne to, z čoho som celá natešená. Nijaké mysteriózne nezmysly a konce typu: zlí duchovia nakoniec zmiznú, alebo nejakí preživší uniknú zlým silám. Ok, sympatickí herci, najmä otecko hlavnej postavy, ktorý maľoval pekné obrázky. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Rodina sa opäť nasťahuje do starého domu. Po údajnej samovražde otca tam príde bývať dcéra s rodinou, ktorá však od neho v minulosti utiekla, pretože otecko bol tak trochu magor. Jeden z jeho obrazov je však očividne prekliaty a žena na portréte nie je tak celkom iba maľba. Fajn nakrútené, fajn zahrané, zaujímavý príbeh. Turci však prekvapili predovšetkým solídnym scenárom, ktorý priniesol nejaký ten zaujímavý zvrat, a z duchárskeho hororu sa prekvapivo vykľulo niečo úplne iné. Dokonca aj hlavná hrdinka bola celkom fajn... na Turkyňu. Napriek tomu si myslím, že vyše dvojhodinová stopáž bola úplne zbytočná a strašidelných výjavov je na škodu veci dosť málo. Film nevydesí, ale celkom zaujme. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pomerne nízke hodnotenie ma prekvapuje, horor - thriller z tureckej produkcie totiž od začiatku chytí a nepustí až do konca. Keď má byť strašidelný tak je, keď má prekvapovať zvratmi tak prekvapí a keď má všetko vysvetliť tak to vysvetlí. Finále je možno už zbytočne dlhé a prinesie béčkové elementy, ale pokiaľ sa vám páčil priebeh deja a príjemne prekvapil zásadný zvrat, tak si ho užijete. Dôležitá je aj myšlienka o tom, ako výrazne nás ovplyvňujú veci z rannej mladosti a ako dlho sa môžu činy jedného zlého človeka prenášať na psychiku a osudy ďalších, spočiatku nevinných ľudí. Takéto dielka sa točia prevažne v Španielsku, Turagay a dvaja scenáristi ich asi majú napozerané. ()

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Film začal dobre o to horšie skončil.Zaverečny zvrat bol trocha pritahnuty za vlasy a bečkove zaver plny krvi a kliše ako zachrana v poslednej chvili tiež nepridali na finalnom hodnoteny.Samozrejme,je zaražajuce,že na zachodoch na psychiatrii nemaju mrežovane okna a tak lahko sa da odtial ujst lol.Film radšej mohol zostat mysteriozny,tak ako sa na začiatku tvaril.Otecko hlavnej postavy nemaloval pekne obrazky. ()

Reklama

Reklama