Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vráťme sa o 5-tisíc rokov do minulosti. V tom čase žil bezohľadný a ctižiadostivý muž menom Memnon (Steven Brand), ktorý bol presvedčený, že je predurčený vládnuť ľuďom žijúcim v rozsiahlej egyptskej púšti. Postavil sa preto na čelo barbarskej armády a vraždil nemilosrdne každého, kto sa nechcel podriadiť jeho vôli. Šla z neho hrôza a strach, pretože mnohí tušili, že Memnonove kroky riadi niekto iný, kto s istotou vie, kedy a kde zaútočiť. Preto tiež vychádzal z každého boja víťazne. Len niekoľko kmeňov našlo silu a odvahu pokúsiť sa zahatať Memnonovi cestu na trón. Viedol ich Mathayus (Dwayne "The Rock" Johnson), ktorému generácie predkov vliali do žíl bojovnícku krv a teda aj lesť. Práve on si uvedomil, že  treba najprv zistiť, kto je tým záhadným Memnonovým radcom a vyraziť mu, za akúkoľvek cenu, z ruky jeho najsilnejšiu zbraň. Ženy, a ešte k tomu krásne, však vraždiť nedokáže. Pôvabná Cassandra (Kelly Huová) sa teda stáva jeho rukojemníčkou a súboj na život a na smrť medzi dvoma mocnými, i keď úplne odlišnými mužmi, sa začína. Predpoveď jasnovidky, kto z neho vyjde ako víťaz, znie celkom jednoznačne... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

No čo? Už dlho nič, žiaden koment.

Kráľ škorpión je adaptáciou na Conana. Tak, ako hrdina Conan, aj hrdina Škorpión je ranený a neskôr vyliečený. Odohráva sa to vo fiktívnych dejinách staroveku, ešte pred Egyptom. The Rock je skutočne impozantný, umne sa oháňa mečom. Bitky aj akcia sú zábavné a napínavé. Kamera je výborná (kamerové vhľady a priblíženia k aktérom). Film bol točený s precíznosťou a rešpektom k divákovi. Ponúka zážitok z deja aj hercov. Nájdeme tu nápady ako zlomené meče alebo krytie sa spoza veľkého gongu. Naozaj zábavný film.

Že sa nedrží verne historickej linky, to snáď nikoho netrápi (nahodí si Discovery). Ešte poteší aj stret The Rock vs Duncan. Výborný filmík.

Emo_Trdielqo

Emo_Trdielqo (hodnotenie, recenzie)

noo tak toto nebolo moc dobre..za to davam 3*..vazne nudne ..sice su tam akcie s bitkami atd..ale vazne neviem, o co im tam slo ..:D

adamcik.patr

adamcik.patr (hodnotenie, recenzie)

Super film. Na to že má průměr jen 55% mě velice překvapil. Hodně vtipných scén, super akční scény a to vše proloženo mým oblíbeným hercem Dwaynem Johnsonem. No co více si přát než akčňák kde se The Rock bude bít s celou armádou jenom mečem :)

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

Podľa mňa je to dobrý film, mám rád takéto tématiky a The Rock tu odštartoval svoju filmovú kariéru :-))

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnotenie, recenzie)

Nejhorší film s Dwaynem. Ničim nezáživné. Nudim sem se tak že sem ani nedokoukal.

Elvito

Elvito (hodnotenie, recenzie)

Aj Arthas bol klaďas, ktorý bojoval za svojich ľudí a svoju zem a aj napriek tomu sa z neho stala sviňa.

Ellrohir

Ellrohir (hodnotenie, recenzie)

když jsem na to včera koukal podruhý, tak mi to přišlo mnohem lepší než poprvé...ale pořád - není mi moc jasný význam tohohle "prequelu"...jak se moh sakra z tohohle "hrdiny - vzoru všech ctností" stát "zlý" Král Škorpión z Mumie se vrací ?

Súvisiace novinky

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

04.09.2012

Jeho nejvýraznější rolí byl bezesporu dobrácký obr Coffey ze Zelené míle, za jehož ztvárnění získal nominaci na Oscara. Jeho mohutná přítomnost (výška 196 cm) však byla nepřehlédnutelná v jakémkoli… (viac)

Sólovka čaroděje z Conana?

Sólovka čaroděje z Conana?

22.07.2008

Připravte se na porci černé magie. Doslova černé. Už několik týdnů rašily z internetové půdy klepy o tom, že Djimon Hounsou byl odsazen do nové verze Barbara Conana (samozřejmě ne do hlavní role).… (viac)

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (viac)

Emmerich bude mikroskopický

Emmerich bude mikroskopický

26.08.2007

Trailer na 10 000 B. C., v němž pralidé a mamuti válčí s prvními staviteli pyramid, a to v bombastickém stylu Krále Škorpiona a Apocalypta ;-), naznačuje, že Roland Emmerich je v staré dobré… (viac)

Reklama

Reklama