Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Ipkiss (Jim Carrey) je na prvý pohľad obyčajný a nezaujímavý zamestnanec banky, ktorého jedinou radosťou je čítanie komiksov a sledovanie kreslených filmov. Je smoliar, ktorý nemá šťastie ani v láske. Jeho život sa však zmení, keď vyloví z rieky starú drevenú masku. Keď si ju nasadí, získa schopnosti kresleného hrdinu a využíva animované rekvizity. Vďaka maske sa z nenápadného úradníka stáva neuveriteľne škeriace sa monštrum so zelenou tvárou a nadprirodzenými schopnosťami. Dokáže však potrestať zlú chyžnú, preľstiť partiu násilníkov a vytrestať podvodníkov v autoopravovni. Pred policajným poručíkom Mitchom Kellawayom (Peter Riegert) predstiera, že o nočných udalostiach nič nevie. Napokon sám si nie je istý, či sa mu to všetko len nezdalo. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
01:53

Súvisiace novinky

Vrátí se Carreyho Maska?

Vrátí se Carreyho Maska?

28.01.2020

Snímek Maska z roku 1994 nastartoval kariéru herečky Cameron Diaz a patří mezi nejikoničtější role Jima Carreyho, celosvětově pak vydělal 351 milionů dolarů na 23milionovém rozpočtu, o to větší… (viac)

Další dobrodružství s režisérem Pirátů

Další dobrodružství s režisérem Pirátů

01.07.2010

Gore Verbinski pořád hledá projekt, kterým by navázal na veleúspěšnou karibskou trilogii. Příští rok uvidíme jeho digitálně animovaného Ranga, ale co dál? S adaptací videohry BioShock to kvůli… (viac)

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (viac)

Reklama

Reklama