Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volá sa John Kruger (Arnold Schwarzenegger) a pôsobí ako špecialista v programe na ochranu svedkov. Pracuje zásadne sám a jeho výsledky sú vždy dokonalé. Svojimi razantnými zásahmi dokáže ohrozeného človeka dokonalo vymazať z povrchu zemského a dať mu šancu na nový život. Teraz pred ním stojí jedna z najťažších úloh. Má ochrániť Lee Cullenovú (Vanessa L. Williamsová), mladú pracovníčku zbrojárskej firmy, ktorá pomohla získať FBI dôkazy o technológii novej zbrane, elektromagnetickej pulznej pušky EM 1, a jej chystanom nelegálnom predaji ruskej mafii. Kruger netuší, že tentokrát bude musieť bojovať proti vlastnému kolegovi a bývalému učiteľovi Deguerinovi- mužovi, ktorý pozná všetky postupy a triky programu na ochranu svedkov. Tomu sa nielen podarí zmocniť svedkyne, ale aj falošne obviniť Krugera zo zrady. Kruger  nie je zvyknutý prehrávať, a tak sa s pomocou jedného z bývalých svedkov rozhodne vyraziť do protiútoku. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Lacike

To dělá stejně jen kvůli tomu, že měl hrát Putina v životopisným filmu a Rusáci na poslední chvíli film zrušili:)

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

No zda sa, ze na to Arnie serie. Ved od tej frasky s poslednym terminatorom sa po nom zlahla zem. Radsej toci videa v ktorych burcuje rusakov proti Putinovi.

na príspevok reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Je mu 74 let, jak dlouho bude čekat na pořádnou roli? Mladou krev ať si tam studia obsazujou za 10 let. Dokud jsou tyhle akční legendy živý, měl by je někdo ještě využít.

na príspevok reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Preco by do videopokracovania svojho dávneho filmu Arnold isiel? Ved sa vysral aj na cameo v Predatoroch.

A pokial chce studio rozbehnut seriu videopokracovani, tak je lepsie skusit nejaku mladu krv. Len mohli vybrat nejakeho svalovca.

na príspevok reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Vyzera to ako regulerny film. Vidno, ze to produkovalo majors studio a nie nejaky Mantak/este väcsi Mantak produkšn.

Trochu sa divim, ze z toho konceptu uz davnejsie neskusili urobit serial. Potencial tam je.

na príspevok reagoval vegetol.mp

Tiberian

Tiberian (hodnotenie, recenzie)

ten patos a skvar v top komentaroch mi strasne vadi. mam pocit ze ti ludia sa nemohli ani nahodou pobavit filmom tak, ako by si to zasluzil.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Tak má určite aj lepšie filmy, ale každému niečo iné sadne a to viac alebo menej. Pre mňa však ide hlavne o zábavu. Zábava je tu zaručená.

Súvisiace novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (viac)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (viac)

Reklama

Reklama