Reklama

Reklama

The Murder of Nicole Brown Simpson

  • USA The Haunting of Nicole Brown Simpson (pracovný názov)
Trailer

Obsahy(1)

Prípad O.J. Simpsona z inej perspektívy. Aké boli posledné dni jeho manželky Nicole Brownovej a aký je iný pohľad na udalosti z 12. júna 1994? Kto bol skutočným vrahom? (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Konečne niekoho napadlo, že s peniazmi na desiatu sa akčniak nedá natočiť a tak to skúsili s drámou, v ktorej dve vyslúžilé krásky môžu predviesť, že sú hérečky. Keďže ich mená dnes už aj tak nikomu nič nehovoria, tak to okorenili kontroverznou témou prípadu vraždy manželky OJ Simpsona. No a ako som si všimol na IMDB, tak tento alternatívny pohľad v ktorom chudáčik OJ za nič nemôže, nasral všetkých divákov. Tentokrát vám nevyboilerujem, kto je vrahom, pretože jediné, čo môže udržať váš záujem, je zvedavosť jak sa to v tomto alternatívnom pojatí skončí. Samotné kvality filmu sú na úrovni amatérskej inscenácie. Exkrásky žiadny herecká koncert nepredvedú a minimálne jedna z nich vyzerá jak feťáčka. Takže za kvality filmu 1* a za vtipnú nasieraciu pointu druhá. 4/10. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Táto alternatívna verzia k vražde Simpsonovej exmanželky sa vo všeobecnosti nestretla s pochopením. Podľa filmu to mal byť sériový vrah Glen Rogers, hoci je takmer nad slnko jasnejšie, že to bol OJ Simpson, ktorý k tomu mal aj motív. Nech už je akokoľvek, tento film je nielen amatérsky natočený, ale je úplne neobjektívny. Nejde po porovnaní faktov a predstavení inej možnej verzie, ale rovno to natočil tak, ako by ich tvrdenie bolo jasným faktom. Keby platil produkciu samotný Simspon, nikto by sa nemohol čudovať. ()

Reklama

Galéria (9)

Reklama

Reklama