Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh šesťročného dievčatka, inšpirovaný skutočnými udalosťami... Stella má šesť rokov a je prváčka. Školou je nadšená, ale často chýba. Rodičia tvrdia, že ľahko ochorie, učitelia si však všimnú na jej tele modriny. Stella tvrdí, že doma spadla, pochybnosti jej okolia však narastajú. Jedného sa dňa sa rodina odsťahuje, bez toho, aby komukoľvek niečo oznámila... (RTVS)

(viac)

Recenzie (8)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dobrý film, len z neho strašne cítiť to TV lacnejšie prevedenie a vzhľadom na tak silnú tému mohlo byť spracovanie oveľa emotívnejšie. Tu žiadne veľké citové tlaky na diváka neprišli a rovnako tak v podstate celý čas vie, že na tých rodičoch niečo nesedí, veď je to aj v popise filmu. Čiže veľmi tu chýba akýkoľvek moment prekvapenia. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Silný příběh,Které se odehrály i u nás.Najděte si příběh Honzíka kterého ubodali a zakopali u Žďárku na ústecku...Holčina v roli Stelly byla opravdový profík ()

poet 

všetky recenzie používateľa

Film o  dievčatku ktorý chytí za srdce... Možno niekoho lacné alebo televízne pre mňa vcelku podarená adaptácia v ktorá stoji na mladej hrdinke a jej smutnom príbehu. ()

bozka10 

všetky recenzie používateľa

Síce je z toho cítiť silno lacné TV spracovanie,ale príbeh, ktorý sa opiera o skutočnú udalosť je natoľko silný že je to lauter jedno.Fakt nechutné a šokujúce a sebareflexia učiteľky bola úžasná a smutná zároveň,je zarážajúce,ako sa absolútna bezcitnosť dvoch ľudí dotkne všetkých, ktorí s nimi prídu do bližšieho kontaktu a majú silnú empatiu. ()

dogma97 

všetky recenzie používateľa

Poctivé, neodfláknuté zpracování v dnešní době už téměř tuctového tématu. Tvůrci se při polodokumentární formě obešli bez laciných dramatických zvratů a představují nám odosobněné byrokratické soukolí (škola, zdravotnictví, sociální péče...), které nedokáže prolomit ani mimořádně angažovaná ředitelka školy . Výborné výkony v rolích obou rodičů hlavní hrdinky. ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Smutný príbeh týraného dievčatka bez šťastného konca. Priemerná produkcia s obstojnými hereckými výkonmi. Hlavne rodičia malej Stelly nie sú veľmi presvedčiví. Scenár však zatajuje niektoré detaily, ktoré odhalí až v závere, takže divák nemá možnosť porovnať svoj úsudok so zlyhaním vyšetrovateľov. 70% ()

Reklama

Reklama